ایران پرسمان

آخرين مطالب

سرمقاله حمایت/ آماده سیلی محکم به آمریکا خبر خوب

  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - حمایت / « آماده سیلی محکم به آمریکا » عنوان سرمقاله روزنامه حمایت نوشته دکتر حسین کنعانی مقدم است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
1. یک اصل ثابت‌شده و قطعی در میان تئوریسین‌ها و استراتژیست‌ها وجود دارد که میزان مشارکت ملی را با سطح امنیت ملی برابر می‌دانند. به این مفهوم که حضور پرتعداد مردم در عرصه‌هایی همچون انتخابات، زیر ذره‌بین کشورهای خارجی و به‌ویژه دشمنان قرار دارد و باعث ایجاد حریمی قدرتمند در مواجهه با تهدیدات و چالش‌ها می‌شود.
در شرایطی که دشمنان به انحاء مختلف از «فشار حداکثری» گرفته تا ایجاد ناامنی از طریق شیوه‌های جنگ روانی، تقابل در برابر کشورمان را در پیش گرفته‌اند، حمایت مردم از نظام اسلامی در قالب حضور پای صندوق‌های رأی، نقشه‌ها و برنامه‌های آن‌ها را نقش بر آب می‌کند.
2. جمهوری اسلامی در منطقه‌ای قرارگرفته که در بسیاری از کشورهای متحد آمریکا، نظام‌های قبیله‌ای و قرون‌وسطایی حکمرانی می‌کنند و به اذعان برخی از اندیشمندان غربی، تنها کشوری که با اصرار بر حکومت دینی، مدلی مترقی از دموکراسی را پیاده کرده، ایران است.
بالیدن به «مردم‌سالاری دینی» قاعدتاً وقتی محقق می‌شود و دست کشورمان را در عرصه‌های جهانی پر می‌کند که در بزنگاه‌ها و مواقع لزوم، میلیون‌ها نفر به میدان بیایند و از نظام اسلامی دفاع کنند. قدرت بالا و شگفت‌انگیز جمعیت‌های میلیونی است که در راهپیمایی‌ها بینی دشمن را به خاک می‌مالد و مشارکت همه مردم را به هدفی مهم برای انقلاب اسلامی در ادوار انتخاباتی تبدیل می‌کند.
3. نکته اینجاست که مهم‌تر از پر شدن کرسی‌های مجلس به نفع یک گروه یا جریان سیاسی خاص، مشارکت بالا و حداکثری است که نفع مستقیم آن به‌حساب مردم و حتی جناح‌های شکست‌خورده واریز می‌شود. از منظر استراتژیک همان‌گونه که در ابتدا به آن اشاره شد، حضور حداکثری ضریب امنیت ملی را افزایش می‌دهد و از نظر سنت‌های الهی، وقتی جماعتی اراده و خواستی را طلب می‌کنند، خداوند نیز آن را تأیید می‌کند. در حقیقت با نگاه به مبانی دینی، خواست و اراده هر جمعیتی، ملاک ثبات یا تغییر شرایط حاکم است، همچنان که در سوره رعد به آن اشاره‌شده است. نعمت «امنیت» اکنون بر کشور حاکم شده و فقدان اراده برای حفظ اوضاع کنونی طبعاً موجبات دگرگونی اوضاع فعلی را به همراه خواهد داشت.
4. از سوی دیگر، دشمن همواره مترصد بوده تا فضای غبارآلودی را در پیش چشم مردم به تصویر بکشد و از رهگذر القای «بی‌تفاوتی» و «ناامیدی»، حضور در انتخابات را مساوی با تشدید فشارها و مشکلات جلوه دهد. از آنجا که ریختن هر رأی به صندوق‌ها، ارکان حاکمیت نظام اسلامی را محکم‌تر می‌کند، تلاش حریف بر این است که اصل حضور را با ترفندهای جنگ روانی کمرنگ کند و این‌گونه القا نماید که سال‌ها حمایت مردمی از جمهوری اسلامی، ثمری جز تشدید فشارها و تحریم‌ها نداشته است. این شیوه معمولاً در چند روز پایانی تبلیغات انتخابات – چه ریاست جمهوری و چه مجلس – با شدت بیشتری، صرفاً برای خنثی کردن «مقاومت حداکثری» بکار گرفته می‌شود تا مردم را به دست کشیدن از مقاومت مجاب کنند.
خب، سؤال اینجاست که اگر دست کشیدن از مقاومت به مفهوم رفع تحریم‌ها و در نتیجه، رونق اقتصاد و معیشت است، چرا کشورهایی همچون مصر و مکزیک که رؤسای آن‌ها دست‌نشانده و رفیق گرمابه و گلستان آمریکا هستند، انقلابیون آن‌ها از دیوار هیچ سفارتی بالا نرفته‌اند و شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل سر نداده‌اند، دچار فقر و چالش‌های عظیم اقتصادی شده‌اند؟! طبق آمارها، چندین میلیون مصری از فقر مفرط مجبور به زندگی در وضعیت نامناسبی هستند و شهروندان مکزیکی نیز درست به همین دلیل، فوج فوج به مرز آمریکا می‌آیند و با برخورد خفت‌بار مأمورین مرزی این کشور مواجه می‌شوند. این‌ها همه دلایلی است که نشان می‌دهند اتفاقاً مشکلات کشور نه به دلیل مقاومت بلکه به دلیل بی‌تدبیری‌ها و پیاده شدن نسخه‌های اقتصادی نئولیبرالیسم است. از این رو، مردم باید هوشیار باشند و به کسانی رأی بدهند که افزون بر تأکید صریح و بدون پرده‌پوشی بر حفظ روحیه مقاومت، به پیاده‌سازی اقتصاد مردمی و مقاومتی اصرار دارند و به‌جای امید بستن به غرب، به ظرفیت‌های فراوان داخلی برای شکوفایی و رونق معیشت کشور چشم دوخته‌اند.
نکته بعدی اینکه تشکیل مجلسی قوی به پشتوانه بالای آرای مردمی، تصویب قوانینی بهتر و با اتقان بیشتر به‌منظور حل مشکلات مردم به‌ویژه در بخش اقتصادی را در پی دارد.
حمایت مردمی این قدرت را به وکلای ملت می‌دهد که با سینه‌ای ستبر از حقوق موکلانش در مجلس دفاع کنند، با اقتدار سخن بگویند و از هیچ حزب و جناح و کشوری در انجام وظایفش باک نداشته باشند.
طبعاً ریل‌گذاری حرکت کشور در جهت انتفاع عمومی، صدای کانون‌های قدرت را در می‌آورد و باعث خیزش برخی مخالفت‌ها می‌شود. در نتیجه، هر چه تعداد آرای نمایندگان بیشتر باشد، جسارت آن‌ها در دفاع از حقوق عامه مردم نیز مضاعف می‌شود.
این اتفاق البته به‌شرط انتخاب صحیح و درست شکل می‌گیرد وگرنه، نمایندگانی در مجلس بودند که دقیقاً در جهت عکس منافع کشور حرکت کرده و به بنیان‌های ارزشی لطمه وارد آوردند.
5. علاوه بر این، متأسفانه برخی از نمایندگان در ادوار گذشته، درجایی که باید حامی مردم می‌بودند و قوانینی در راستای منافع ملی تصویب می‌کردند، بلندگوی جانب‌داری از غرب و آمریکا شدند و در صحن علنی پارلمان، با مسئول سیاست خارجی اروپا که از هیچ کوششی برای فشار بر ایران دریغ نکرده بود، سلفی حقارت گرفتند.
از این منظر، مرور کارنامه افراد و جریان‌های وابسته به آن‌ها برای انتخابی هوشمندانه، از تکرار چنین صحنه‌ها و موضع‌گیری‌های مغایر با عزت ملی جلوگیری خواهد کرد.
چند سال پیش، در چنین ایامی، شبکه تلویزیونی «فرانس 24» که به زبان‌های انگلیسی، عربی و فرانسوی خبر پخش می‌کند، تصاویری از صفوف طولانی مردم برای شرکت در انتخابات را نشان داد و اذعان کرد: «مشارکت بالا و گسترده مردم ایران در انتخابات، سیلی محکمی به غرب است». بنابراین، عزت، پیشرفت، امنیت و عزت کشور علیرغم میل بدخواهان در این مقطع در گرو حضور آگاهانه، مسئولانه با نشاط و حداکثری در پای صندوق‌های رأی خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/107077/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایرانی‌ها، رتبه 2 خرید خانه در ترکیه

پاسخ به سوالات پر تکرار درباره بنزین

10 ادکلن خوشبو و اصل مردانه

رونق صادرات در جزیره جهانی قشم / تراز تجاری منطقه آزاد قشم به بیش از 313 میلیون دلار رسید

تصادف با یک خودروی اسپرت

4گوشه دنیا/ مرد جوانی که 57 ساله‌ است!

معبدی که 1200 سال قبل در دل کوه با ابزار و تکنولوژی تراشیده شده است!

ساختمانی عجیب و خاص که برخلاف اصول مهندسی ساخته شد!

چقدر این روحیه در ما جاری است؟

صداهای وحشتناک ثبت شده از اجرام واقعی کیهان

کنعانی: شایسته بود سران اروپا و گروه 7 قدردان ایران باشند

رشیدی کوچی: جنگ کلاسیکی شکل نمی گیرد

روایت رئیس صدا و سیما از دو بار تفقد و تحسین رهبر انقلاب

توصیه مهم رئیس جمهور به مدیران برای افزایش رضایت اجتماعی

مخبر: اگر رژیم صهیونیستی مرتکب خطایی شود، به شدت پاسخ می‌دهیم

تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران

معاون رئیس جمهور: رشد اقتصادی در دولت سیزدهم به بیش از 6 درصد رسید

هیچ مانعی برای برنامه های فرهنگی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وجود ندارد

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید نادر مهدوی

عملیات نجات دلفین از کانال آبیاری

حق پرخاش نداری!

قرمز شدن آب دریا با بارش باران در جزیره هرمز

انتقاد عباس عبدی از گشت ارشاد

بیانیه ضد ایرانی آمریکا و متحدانش برای تقویت روحیه رژیم صهیونیستی

افزایش نگرانی‌ از نیازهای 250 هزار کودک اخراجی از پاکستان

تصویر دردناک از غزه، «عکس سال» جهان شد

زمزمه های ورود ایران چک های 500هزار تومانی به بازار

موضوع ایثار و شهادت موضوع بسیار مهم دولت سیزدهم است/بکارگیری ظرفیت های مردمی از برنامه های جدی بنیاد است

داستانک/ ماجرای مرد ساعت ساز

منارجنبان یکی از آثار تاریخی اصفهان

سقوط یک تریلی از روی پل در چین

با ما منشین اگر نه بدنام شوی

ایران: در صورت تهدید مراکز هسته‌ای، تغییر در سیاست‌های هسته‌ای محتمل است

روایت جدید معاریو از عملیات ایران: درصد رهگیری 84 درصد بود نه 99 درصد

چالش‌های پیش روی سوناک برای اجرای طرح ضد مهاجرتی رواندا

آبشار تارم، در شهرستان نی ریز استان فارس

راه آهن زیبای سیستان بلوچستان

گوناگون/ عجیب‌ترین اسکناس‌های دنیا را بشناسید

ورود هولناک سیلاب به داخل فروشگاه ها در دبی

بهار زیبای هورامان در استان کردستان

بگو ببینم رو نمازت غیرت داری؟

کیسه هوا موتورسوارها چگونه عمل می کند؟

آبشار اسکوگافوس؛ جاذبه اصلی روستای اسکوگار در ایسلند

حکمت/ حق را به باطل نفروشید

ربات «اطلس» بازگشت!

آسمان مال من است

روایت تاجگردون از برخورد متفاوت مردم بعد از رد اعتبارنامه‌اش

سردار حق‌طلب: تهدید مراکز هسته‌ای تجدید نظر در سیاست‌های هسته‌ای ایران را محتمل می‌کند

روایت مجری صدا وسیما بعد از دیدار با سردار حاجی زاده

گوگل کارمندان مخالف همکاری با رژیم اسرائیل را اخراج کرد