ایران پرسمان

آخرين مطالب

استاد دانشگاه آمریکایی: پیشنهاد کمک واشنگتن به ایران مضحک است تحلیل روز

  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تسنیم / متن پیش رو در تسنیم منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست
پیشنهاد کمک آمریکا به ایران خنده دار و مضحک است چرا که اگر آنها واقعا علاقه صادقانه‌ای به رفاه و آسایش مردم ایران داشتند، تحریم‌های غیر قانونی خود را لغو می‌کردند تا ایران به عنوان یک عضو عادی در جامعه جهانی فعالیت کند.
دنیس اتلر استاد کالج کابریلو در کالیفرنیا در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم تاکید کرد: ریاکاری و هراس دولتها و رسانه های غربی برای همگان قابل مشاهده است. احساس حق به جانب بودن و برتری جویی آنها کاملا قابل لمس است. این خودبرتر بینی، آنها را برای دیدن واقعیت کور می کند و آنها را در این توهم همچنان نگه می دارد که نقش مهمی را در جهان ایفا می کنند. غرب تصور می کند بهترین چیزها را می داند و نیازی به یادگیری از سایر کشورهای جهان ندارد. این سایر کشورهای جهان هستند که باید از غرب تبعیت کنند. آنها هر چالشی در برابر عقل و خردشان را یک حمله به ارزش های موسوم به جهانی شان می دانند که خود چارچوب آن را تشکیل داده اند.
تسنیم: بر اساس گزارش ها، شیوع ویروس کرونا در سراسر آمریکا بدتر شده است، خسارات به واسطه کمبود اقلام اساسی دارویی و پزشکی تسریع شده است. تا امروز، بیش از 142 هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا تایید شده و حدود 2500 نفر جان باخته اند.ایالت نیویورک مرکز اصلی شیوع ویروس کرونا در آمریکا بوده و تقریبا نیمی از موارد ابتلا به این ویروس را به خود اختصاص داده است. بیل دو بلاسیو شهردار نیویورک روز یکشنبه در اظهاراتی گفت: "10 روز تا کمبود گسترده و شدید اقلام مورد نیاز فاصله داریم. اگر دستگاه های تنفس مصنوعی بیشتری دریافت نکنیم، مردم خواهند مرد. هشدارها نسبت به کمبودها در سراسر کشور وجود دارد و فرمانداران از دولت فدرال درخواست ارسال تجهیزات و اقلام مورد نیاز را کرده اند." به نظر شما عامل اصلی این سوء مدیریت چیست؟ نقش ترامپ را چطور ارزیابی می کنید؟
اتلر: اوضاع در ایالات متحده با توجه به شیوع سریع ویروس کرونا روز به روز بدتر می شود. این موضوع توسط اپیدمیولوژیست ها به محض شناسایی ویروس کرونا از سوی دانشمندان چینی پیش بینی شده بود. ژنوم آن در اوایل ژانویه 2020 میلادی شناسایی شد و چین یک پاسخ و واکنش کلی اجتماعی را برای مقابله با شیوع آن آغاز کرد و در نتیجه توانست تا اواسط مارس این ویروس را مهار و کنترل کند. چین نخستین قربانی شیوع ویروس بوده است. چین مجبور بود بدون هرگونه علم و دانش و تجربه درباره این ویروس جدید، با آن مقابله کند. واکنش سریع و همه جانبه چینی ها برای همه جهانیان قابل مشاهده بود. تا اوایل ژانویه مشخص شد که ویروس کووید 19 این پتانسیل و توانایی را دارد که به یک بیماری شایع و مخرب جهانی تبدیل شود. بنابر این هیچ بهانه ای برای عدم آمادگی برای مقابله با گسترش این ویروس وجود ندارد. حتی تجربه اخیر در خصوص شیوع آنفلولانزای خوکی آمریکایی و گسترش سریع آن به سراسر جهان در سال 2009 وجود دارد. اگر دولت ترامپ اقدامات چین برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را جدی گرفته بود، می توانست از قبل برای مقابله با این ویروس آماده شود. آنها باید کیت های آزمایشی لازم ، دستگاه های تنفس مصنوعی و وسائل حفاظتی مورد نیاز برای مقابله با این بیماری را تهیه و ذخیره می کردند. ایالات متحده تخصص لازم برای انجام این کار را داشت ولی آن را انجام نداد. این رفتاری دو رو و منافقانه برای دولت آمریکا و رسانه های غربی است که به چین افترا و تهمت بزنند ، آن هم نخستین کشوری که با ویروس کرونا مقابله کرده است، و این در شرایطی است که خود غرب پتانسیل ها و سهل انگاری خود برای مقابله با این ویروس مرگبار را نادیده گرفته است.
تسنیم: بیش از 6 هفته پس از تلاش های دولت ترامپ در پاسخ به ویروس کرونا- که از 29 ژانویه با اعلام ماموریت دولت آغاز شد، دو روز بعد، با اعلام وضعیت فوق العاده ملی- آزمایش کرونا تازه آغاز شد، بیمارستان ها می گویند تخت های کافی و تجهیزات پزشکی و دارویی لازم برای مقابله با این بحران را ندارد و با کمبود شدید دستگاه های تنفس مصنوعی و سایر تجهیزات و امکانات لازم برای پزشکان و پرستاران روبرو هستند. پیدایش این ویروس آسیب پذیری دولتهای غربی در مواجهه با شیوع چنین بیماری های واگیرداری بر خلاف فناوری پیشرفته دارویی و پزشکی آنها نشان داد. گزارش هایی وجود دارد که افراد سالخورده درمان و مراقبت های پزشکی را در بیمارستان های کشورهای غربی دریافت نمی کنند. نظر شما چیست؟
اتلر: ریاکاری و هراس دولتها و رسانه های غربی برای همگان قابل مشاهده است. احساس حق به جانب بودن و برتری جویی آنها کاملا قابل لمس است. این خودبرتر بینی، آنها را برای دیدن واقعیت کور می کند و آنها را در این توهم همچنان نگه می دارد که نقش مهمی را در جهان ایفا می کنند. غرب تصور می کند بهترین چیزها را می داند و نیازی به یادگیری از سایر کشورهای جهان ندارد. این سایر کشورهای جهان هستند که باید از غرب تبعیت کنند. آنها هر چالشی در برابر عقل و خردشان را یک حمله به ارزش های موسوم به جهانی شان می دانند که خود چارچوب آن را تشکیل داده اند. این پیش‌داوری افراطی یک خودخواهی شخصی را تقویت می کند که آنها نامش را عدالت اجتماعی می گذارند و آن را به سایر جهان نیز تحمیل می کنند.
تسنیم: بسیاری از کشورهای جهان از این ویروس آسیب دیده اند، از جمله ایران و آمریکا. شرایط در ایران شاید بدتر از این شود چرا که کاخ سفید حاضر به لغو تحریمهای یکجانبه علی رغم افزایش مخالفت های جهانی، نیست. با این حال، واشنگتن علی رغم تحریمها و کمبودهای داخلی اش، پیشنهاد کمک به ایران برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را داده است. آیت الله سید علی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی اخیرا درباره این پیشنهاد آمریکا سخنرانی کردند و فرمودند "این بسیار بسیار عجیب و غریب است" که دولت ترامپ پیشنهاد کمک هایی را به ایران ارائه می دهد و در عین حال مانع از ارسال تجهیزات پزشکی و دارویی به ایران می شود. نظر شما چیست؟
اتلر: پیشنهاد کمک آمریکا به ایران خنده دار و مضحک است. اگر آنها واقعا علاقه صادقانه ای به رفاه و آسایش مردم ایران داشتند، تحریم های غیر قانونی خود را لغو می کردند و به ایران اجازه می دادند تا به عنوان یک عضو عادی در جامعه جهانی فعالیت کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/119105/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش شورای رقابت به افزایش 150 میلیونی قیمت پژو پارس

بوسه‌ای که سانسور نشد

مورخ مشهور اسرائیلی: در یک قدمی شکست هستیم

چرا رئیس سازمان آمان استعفا کرد؟

توافقی که از دست رفت؛ پشت‌ پرده مذاکرات روسیه و اوکراین

تلاقی هیجان و ترس روی پلی در آسمان

چرا جن‌ها دیده نمی‌شوند؟

برای چند کار عجله کنید...

نومید نشو! بهاری خواهد آمد

دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند

چه کسی می داند...

جهانگیری: در سال 84 که دولت را به احمدی‌نژاد تحویل دادیم خودروسازی ایران از ترکیه و چین جلوتر بود

درگوشی حرف زدن میرسلیم و بادامچیان در یک مراسم سیاسی

سانسور گسترده رسانه‌های جهان بخاطر حفظ منافع رژیم صهیونیستی

جت شخصی چند؟

چالش اعتماد مصرف‌کنندگان به محصولات داخلی

یک آپارتمان مخفی در برج ایفل!

4گوشه دنیا/ خاص‌ترین خانه در ژاپن

تلاقی هیجان و ترس در پلی در آسمان

وضعیت عجیب زیرگذرها در پورتلند آمریکا

هند به دنبال ماموریت‌های فضایی بدون زباله تا سال 2030

ای بیخبران چه جای خواب است مرا

متقی: بعد از جنگ غزه و عملیات وعده صادق، اسرائیل مجبور شد سفارتخانه‌هایش را در کشورهای منطقه ببندد

عملیات «وعده صادق» از نگاه شخصیت‌های سیاسی ترکیه

داوری خطاب به دولت رئیسی: کاش برای دستاوردسازی‌های کاذب، حداقل کمی عدد بیاموزید

هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح

کودک فلسطینی: خواب دیدم توسط ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدم!

همبستگی با غزه مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در امان

روزنامه‌نگار اسرائیلی: همه اهالی غزه مستحق شکنجه و مرگی دردناک هستند

7 ستونی که از اسرائیل فروریخت

برای از ما بهتران؟

تحریم ایران و شرایط شکننده بازار نفت

عدم بیمه کارگران ساختمانی با وجود دستور فوری رئیس جمهور

کدام بانک‌ها به تعهدات ارزی خود عمل نکرده اند؟

بورس صعودی می‌ماند؟

توضیح بهادری جهرمی در مورد طرح ساماندهی اجاره‌بها

آغاز خرید و فروش مسکن از خرداد امسال در سامانه خودنویس

شتر‌ها در محوطه کاخ وینسنس فرانسه

دریاچه‌ زیبای بَرم اَلوان در شهرستان بهمئی

خیاط زبردست طبیعت

چه چیز داری با خویشتن که دیدارت...

روایتی از همکاری‌های اطلاعاتی مجاهدین با ارتش صدام

آمریکا تحریم‌هایی مرتبط با ایران اعمال کرد

وزیر کشور: 45 نماینده در مرحله دوم انتخابات راهی خانه ملت می‌شوند

در دومین روز از سفر رئیس‌جمهور به پاکستان چه‌ گذشت؟

فرمانده 26 ساله فلسطینی که عملیات‌های بسیاری در کرانه باختری علیه ارتش اسرائیل انجام داده، کیست؟

رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد

موضع جدید عربستان در رابطه با توقف تجاوز اسرائیل

پادوی سابق ترامپ علیه ترامپ

پیدایش ابرقدرت اسلامی