ایران پرسمان

آخرين مطالب

این گیاه‌ها امواج مضر را از بین می‌برند دانش و فناوری

این گیاه‌ها امواج مضر را از بین می‌برند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / در دنیای امروز، بیشتر مردم دائما در معرض تابش الکترومغناطیسی قرار دارند. اگر تلفن‌های همراه دارید، اگر با مایکروویو آشپزی می‌کنید یا از ریش تراش برقی استفاده می‌کنیم، شما در معرض این امواج مضر قرار دارید. پرتو‌های بیش از حد الکترومغناطیسی می‌تواند منجر به انواع مشکلات سلامتی از جمله حساسیت، خطر ابتلا به سرطان و بسیاری از اختلالات عصبی شود. با داشتن این گیاهان، به سلامتی خود و خانواده کمک کنید. در گزارش قبل با تعدادی از این نجات‌دهنده‌های زیبا آشنا شدیم، در این مطلب گیاهان دیگری را می‌شناسید.
آلوئه‌ورا
آلوئه‌ورا از دیرباز به عنوان یکی از گیاهان دارویی شناخته و مورد استفاده قرار گرفته است. اما این گیاه قدرت جذب مقادیر زیادی از پرتو‌های مضر اطراف ما را دارد. گیاه آلوئه‌ورا همچنین در دسته گیاهان سالم قرار دارد و هوای محیط شما را با جذب دی‌اکسید کربن و تبدیل آن به اکسیژن، تمیز می‌کند.
به دلیل خاصیت محافظت در برابر نور، شما باید گیاه آلوئه‌ورا را در یک خط مستقیم از دستگاه الکترونیکی ساطع‌کننده امواج قرار دهید و مطمئن شوید که چیزی بین این دو قرار نگیرید، زیرا این امر باعث کاهش توانایی گیاه در جذب اشعه می‌شود. داشتن چندین گیاه آلوئه‌ورا در سراسر خانه یک راه عالی برای محافظت در برابر اشعه و تمیز نگه داشتن هوا است.
این گیاه ارزشمند به راحتی رشد می‌کند و به همین خاطر می‌توان از آن برای بهره‌مندی از خواص درمانی و زیبایی برداشت کرد. ماده اصلی بسیاری از ماسک‌های زیبایی و جوان‌سازی همین گیاه زیبا است.
آلوئه‌ورا باید در ظرفی بزرگ با زهکشی کافی کاشته شود چرا که ماندن طولانی آب زیاد در گلدان، باعث پوسیدگی برگ‌ها و در نهایت مرگ آن می‌شود. این گیاه در نور غیرمستقیم بهترین رشد را دارد بنابراین حتما آن‌ها را به اندازه کافی دور از پنجره نگه دارید تا هر روز چندین ساعت را در سایه بگذراند، به خصوص اگر در آب و هوای گرم زندگی می‌کنید.
پیچک
پیچک یکی از بهترین جذب‌کننده‌های پرتوی موجود در محیط است. همچنین یک تصفیه‌کننده قوی هوا به شمار می‌رود چراکه می‌تواند در طول یک شبانه روز، تا 90 درصد بنزن (از انواع هیدروکربن‌ها) موجود در هوا را جذب کند. پیچک با از بین بردن موادی مانند دی‌اکسیدکربن، مونوکسیدکربن و فرمالدئید، کیفیت هوای اطراف خود را بهبود می‌بخشد.
پیچک را می‌توان در داخل یا خارج از منزل کاشت، اما اگر می‌خواهید از توانایی آن در مسدود کردن و از بین بردن اشعه استفاده کنید، بهتر است از آن در داخل خانه استفاده کنید. اگر اتاقی دارید که می‌تواند نور زیادی را برای گیاه فراهم کند، آن را در فضای اتاق رشد دهید و اگر در قسمت جنوبی خانه خود پنجره‌های بزرگی دارید، یک مکان ایده‌آل برای قرار دادن گیاه است. به پیچک خود آب زیادی ندهید، زیرا در شرایط نیمه خشک بهترین عملکرد را دارد؛ بنابراین در صورتی که خاک سطحی گلدان خشک بود، آن را آبیاری کنید. برای نگهداری پیچک از ظرفی استفاده کنید که اجازه راکد ماندن آب در خود را ندهد چرا که مانند آلوئه‌ورا می‌پوسد.
سرخس مارچوبه
سرخس مارچوبه عطر فوق‌العاده‌ای دارد و در جذب تابش بسیار مؤثر است. این ماده دارای خواص آنتی اکسیدانی مشهوری است که به شما در دفاع از آسیب‌هایی که در اثر تابش گاما ایجاد می‌شود، کمک می‌کند. همچنین گیاه نیرومندی برای جذب امواج الکترومغناطیسی به وجود آمده از رایانه، تلویزیون یا سایر دستگاه‌های الکترونیکی در خانه شما است.
سرخس مارچوبه یکی دیگر از گیاهان آسان در مراقبت، یک محصول تزئینی داخلی و همچنین یک گیاه کاربردی است. این گیاه مفید، نیاز به محیط مرطوب برای بقا دارد. اگر در آب و هوای خشک و خنک زندگی می‌کنید، می‌توانید با استفاده از دستگاه بخار سرد یا اسپری کردن آب بر روی برگ‌ها، رطوبت لازم را ایجاد کنید. سرخس مارچوبه عاشق آب است، بنابراین همیشه آن را هیدراته نگه دارید و هر روز آن را آب دهید. این گیاه به بهترین شکل در گلدان پرورش داده می‌شود و شما باید سالی چندین بار مواد مغذی لازم برای زنده ماندن را به او بدهید.
سبزی خردل
سبزی خردل نه تنها یک ماده غذایی خوشمزه و مغذی است، بلکه برای محافظت در برابر اشعه الکترومغناطیسی نیز عالی عمل می‌کند. در حالی که ممکن است شما عادت کرده باشید سبزی خردل را تنها در مزارع ببینید، نگهداری این گیاه در داخل خانه بسیار مفید است، زیرا می‌تواند شما را در برابر صدماتی که ممکن است در اثر تابش امواج مضر ایجاد شود، محافظت کند. همچنین خاصیت تصفیه هوای محیط را نیز دارد.
شما حتما از رشد سریع این گیاه شگفت‌زده خواهید شد! پس چه بهتر که از آن برای هر وعده غذایی استفاده کنید. این سبزی منبعی سرشار از ویتامین A، C و بتاکاروتن محسوب می‌شود و مزایای آن بسیار فراتر از مسدود کردن پرتو‌ها است.
بهترین راه برای مراقبت از آنها، نگهداری در یک منطقه آفتابی با سایه جزئی و تامین مواد مغذی است. این گیاه به آب کافی برای رشد نیاز دارد.
کائوچو
کائوچو گیاه بزرگ و زیبایی است که خواص رادیو اکتیویی دارد. این گیاه در هر جایی که نگهداری شود، می‌تواند امواج الکترومغناطیسی را جذب کند، اما در صورتی نزدیک دستگاه‌های الکترونیکی شما باید کارآمدتر خواهد بود. کائوچو علاوه بر محافظت در برابر اشعه، خاصیت تصفیه‌کنندگی هوا را نیز دارد.
گیاه کائوچو را می‌توان در داخل یا خارج از خانه پرورش داد و نگهداری آن نسبتاً آسان است. کائوچو‌ها ترجیح می‌دهند در محیط کم نور و با نور غیرمستقیم و دمای خنک نگه داشته شوند. آن‌ها باید در اتاقی با تهویه مطبوع نگه داشته شوند و خاک آن‌ها باید مرطوب باشد. در زمان‌هایی که رشد آن متوقف می‌شود نیازش به آب بسیار کاهش می‌یابد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/145700/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماینده مجلس: آقای رئیس جمهور، ملاک تورم، جیب مردم است نه آمارسازی‌ها

کم‌کاری وزارت نیرو و سازمان ثبت اسناد برای تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان

قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند

سکه و طلا ارزان‌تر شد

ویدئویی زیبا از جاده درگز به قوچان در بهار 1403

دعوای کارگران در خط تولید یک کارخانه!

درگیری هولناک بین خرس های قطبی

برگی از تاریخ/ این شاهزاده خانم قاجار اولین وارد کننده تاکسی به تهران بود

ناسا نقشه ٧٢ پرواز هلیکوپتر نبوغ در مریخ را به‌ نمایش گذاشت

نطق طوفانی علیرضابیگی: در مقابل گردنکشان و بدخواهان ملت ایران خواهم ایستاد

سخنگوی جبهه پایداری: در دور دوم انتخابات، لیست انقلابی‌تری خواهیم داشت

توصیه انتخاباتی مصباحی مقدم به مردم: از میان نامزدهای باقیمانده، اصلح را انتخاب کنید

القسام: پاسخ قاطع و گسترده ایران، معادلات دشمن را برهم زد

روز تحلیف پوتین مشخص شد

پول موسسه «مصاف» رائفی پور از کجا می‌آید؟

روزنامه دولت: 11 میلیون ایرانی در دولت قبل زیر خط فقر رفتند

هم میهن خطاب به رئیسی: مسئولیت احیای گشت ارشاد را بپذیرید

زنگ خطر رکود غیرتورمی

جایزه خودرو برای صرفه‌جویی کنندگان در مصرف برق خانگی

انتقال املاک، خودرو، طلا و ارز ‌مشمول مالیات بر عایدی سرمایه شد

ویدئویی جالب از درگیری بین اردک و گربه

گوناگون/ از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو؛ عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی!

ضربه مهلک گورخر به گراز

تلاش محمد دلاوری برای شکافتن هسته در سازمان انرژی اتمی

داستان‌هایی از کریستین اندرسون با لهجه فارسی

فریدون عباسی: امروز ایران به قدرت نوظهور جهانی تبدیل شده است

برجسته‌ترین عملیات‌‌های گردان‌های القسام کجا و چگونه انجام شد؟

ابوعبیده: دشمن در شن‌های غزه گیر افتاده است

نگرانی صهیونیستی از گسترش همکاری‌های نظامی ایران و روسیه

پولیتیکو: 3 دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند

ابهام مالیاتی در بورس

جزئیات افزایش دو برابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

حرم امام رضا (ع) در گذر زمان

طبیعت دشت لاله‌های واژگون

سخن بزرگان/ دلیل آشوب ها و نابسامانی های روزگار ما

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!

کوثری: بزرگترین مشکل آمریکا در ایران، حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است

دبیر شورای‌ عالی امنیت ملی: به دو اجلاس مقامات عالی‌رتبه امنیتی کشورها و بریکس نگاه ویژه‌ای داریم

خزعلی: دوره موشک تمام نشده است، وقتی زبان «وتو» می‌شود

فیلم لحظه ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله لبنان توسط اسرائیل

حزب الله: پادگان «شراگا» را در شمال عکا هدف قرار دادیم

پرواز گسترده جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بر فراز شمال و مرکز غزه

اصابت پهپادهای انتحاری به یک هدف نظامی در فلسطین اشغالی

سخنگوی دولت: دهک‌های پایین را صاحب مسکن می‌کنیم

تراز تجاری مثبت منطقه آزاد ارس در سال 1402/ جهش سرمایه‌گذاری در منطقه را شاهدیم

دو انتصاب جدید در شرکت توسعه بنادر و فرودگاه قشم

برگزاری کنفرانس علمی ادواری «بازتوانی بیماری های عصبی – کمر درد»

برخورد دو تریلی با هم!

جوانمردی امیرالمؤمنین علی صلوات الله علیه در جنگ ها

شیشه‌هایی که مانع از رشد بیوفیلم دریایی می‌شوند