ایران پرسمان

آخرين مطالب

با چپ دست های معروف دنیا آشنا شوید دانش و فناوری

با چپ دست های معروف دنیا آشنا شوید
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - روزیاتو / فردا 13 اوت، 23 مرداد روز جهانی چپ دست ها است و به همین بهانه می خواهیم با چپ دست های معروف دنیا آشنا شویم.
چپ دست های دنیا همیشه در اقلیت بوده اند، به طوری که تنها 10 درصد از کل مردم دنیا چپ دست هستند. این در اقلیت بودن اما باعث نشده تاریخ چپ دست های برجسته ی زیادی را به خود نبیند. در حقیقت تاریخ بشر مملوء از چهره های چپ دست در تمامی حوزه ها، از سیاست و علم گرفته تا هنر و ورزش است. در ادامه با تعدادی از چپ دست های معروف دنیا آشنا خواهیم شد.
آلبرت انیشتین
هنوز هم از فرمول نسبیت سردرنمی آورید؟ نگران نباشید. هرچه باشد شما که انیشتین نیستید. این فیزیکدان متولد آلمان (1955-1879) نظریه نسبیت را مطرح کرد که یکی از اجزای جدایی ناپذیر فیزیک مدرن محسوب می شود.
هلن کلر
این نویسنده، فعال سیاسی و مدرس آمریکایی، اولین فرد نابینا و ناشنوایی بود که موفق به اخذ مدرک کارشناسی در رشته ی هنر شد. هلن کلر (1968-1880) در زمینه ی حق رأی زنان و حقوق کارگران هم فعالیت داشت. او جمله ی الهام بخشی دارد که می گوید: «بهترین و زیباترین چیزهای دنیا نه دیدنی هستند نه حتی لمس شدنی. آن ها را باید با قلب تان احساس کنید.»
باراک اوباما
نشریه ی تایم در سال 2014 اولین رئیس جمهور سیاهپوست ایالات متحده آمریکا را در صدر فهرست 10 چپ دست برتر خود قرار داد. او اما تنها رئیس جمهور چپ دست آمریکا نبود. بیل کلینتون، جورج دبلیو. بوش، رونالد ریگان و جرالد فورد دیگر رئیس جمهورهای چپ دست ایالات متحده آمریکا بودند.
اپرا وینفری
وینفری، غول رسانه ای آمریکا که در سال 1954 در ایالت می‌سی‌سی‌پی به دنیا آمد با فعالیت در حوزه ی خبر، سرگرمی و فعالیت های بشردوستانه به شهرت رسید. او بودجه ی بورس های تحصیلی را تأمین و به سازمان های غیرانتفاعی پول اهدا می کند. وینفری یک شبکه ی تلویزیونی هم به نام OWN دارد.
نیل آرمسترانگ
نیل آرمسترانگ، فضانورد و مهندس حوزه ی هوانوردی (2012-1930) اولین انسانی بود که پا به کره ماه گذاشت. اما آرمسترانگ تنها فضانوردچپ دست مشهور تاریخ نبود. باز آلدرین (متولد 1930)، مهندس، فضانورد و خلبان نیروی هوایی آمریکا، در مأموریت تاریخی سفر به کره ماه، همراه نیل آرمسترانگ، یکی از دو انسانی بود که موفق شدند روی کره ماه قدم بگذارند.
بیل گیتس
بیل گیتس (متولد 1955) یکی از پایه گذاران شرکت مایکروسافت است. این مولتی میلیاردر آمریکایی اما به فعالیت های بشردوستانه و خیرخواهانه اش هم شهرت دارد.
ماری کوری
ماری کوری (1934-1867) در شهر ورشو، پایتخت لهستان به دنیا آمد اما در فرانسه بود که به عنوان یک فیزیکدان و شیمیدان به شهرت رسید. او در انجام تحقیق بر روی مقوله ی رادیواکتیویته پیشگام شد و اولین زن در تاریخ بود که جایزه نوبل دریافت کرد.
مارک تواین
مارک تواین (1910-1835) نویسنده ی برخی از مشهورترین و محبوب ترین آثار ادبی دنیا از جمله «ماجراهای تام سایر» و «ماجراهای هاکلبری فین» است.
موتسارت
موتسارت (1791-1756) یکی از تأثیرگذارترین آهنگسازان عصر کلاسیک موسیقی بود. این نابغه ی موسیقی که متولد کشور اتریش بود، موسیقی ای از خود به جای گذاشته که بعد از گذشت قرن ها از مرگش هنوز شنوندگان سراسر دنیا را مسحور خود می سازد.
پل مک کارتنی
این عضو سابق گروه موسیقی مشهور بیتلز، که در سال 1942 در شهر لیورپول انگلیس به دنیا آمد را به همراه جان لنون یکی از بهترین ترانه نویس های دنیای موسیقی می دانند. او و همسر درگذشته اش به تلاش هایشان برای حمایت از حقوق حیوانات شهرت دارند و فعالیت های خیرخواهانه ی مک کارتنی یکی از اجزای جدایی ناپذیری داستان زندگی او است.
لیدی گاگا
لیدی گاگا یا در واقع استفانی جرمانوتا، متولد سال 1986، گرچه به لباس ها و گریم های عجیب و غریبش در مراسم ها و کنسرت هایش مشهور است اما استعداد هنری فراوان و تلاش هایش برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی درباره ی موضوعات مهم دنیا را نمی توان نادیده گرفت.
لئوناردو داوینچی
این هنرمند قرن پانزدهمی ایتالیا در حوزه های زیادی فعالیت داشت، از جمله اختراع، نقاشی، مجسمه سازی، معماری، علم، موسیقی، ریاضی، مهندسی، ادبیات، کالبدشکافی، زمین شناسی، نجوم، گیاه شناسی، نویسندگی، تاریخ و نقشه کشی. او همچنین نقاش یکی از مشهورترین آثار هنری دنیا یعنی تابلوی «مونا لیزا» است.
بتهوون
این آهنگساز و پیانیست آلمانی (1827-1770) را یکی از تأثیرگذارترین آهنگسازان تاریخ می دانند. آثار او نقشی اساسی در گذر موسیقی از دوره ی کلاسیک به دوره ی رمانتیک داشتند.
سیلوستر استالونه
هم سیلوستر استالونه (متولد 1946) و هم نقش معروفش «راکی بالبوآ» چپ دست هستند.
هنری فورد
اگر این مرد نبود ما شاید هنوز داشتیم با اسب و کالسکه اینور و آنور می رفتیم. هنری فورد (1947-1863) شرکت خودروسازی فورد را تأسیس کرد و حامی مالی خط مونتاژی شد که تولید انبوه خودرو را ممکن ساخت. فورد اولین ماشینی را ساخت که بسیاری از آمریکایی های طبقه ی متوسط هم استطاعت خریدش را داشتند.
مارک زاکربرگ
مارک زاکربرگ (متولد 1984) مدیرعامل فیسبوک یکی از ثروتمندترین مردان دنیا بوده و فعالیت های بشردوستانه ی زیادی هم داشته است.
ناپلئون بناپارت
ناپلئون بناپارت، سیاستمدار و فرمانده ی نظامی فرانسوی (1821-1769) در جریان انقلاب فرانسه به شهرت رسید و در تبعید از دنیا رفت. گرچه روزنامه های انگلیسی آن زمان (و همینطور تاریخدانان امروزی) ناپلئون را قد کوتاه می دانستند، اما او با 158 سانتیمتر قد، یک مرد فرانسوی متوسط محسوب می شد.
وینستون چرچیل
سر وینستون چرچیل (1965-1874) نخست وزیر بریتانیا بود و هدایت این کشور را در زمان جنگ جهانی دوم برعهده داشت.
چارلی چاپلین
ستاره ی بریتانیایی سینمای صامت (1977-1889) با بازی در نقش «ترمپ کوچک» به شهرت جهانی دست یافت. چاپلین را یکی از مهم ترین چهره های تاریخ سینما می دانند.
دیوید بویی
این خواننده، ترانه نویس، بازیگر و هنرمند همه فن حریف در سال 1947 به دنیا آمد. بویی که طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارد در سال 2016 بر اثر سرطان کبد از دنیا رفت.
آنجلینا جولی
این هنرپیشه ی هالیوودی دارای جایزه ی اسکار (متولد 1975) گرچه دوران فعالیت حرفه ای اش با حواشی ای همراه بوده اما فعالیت های بشردوستانه ی او را نمی توان نادیده گرفت. او در کشورهای جنگ زده فعالیت داشته، حامی پناهجویان بوده، در حفاظت از محیط زیست شرکت داشته و سال ها با سازمان ملل همکاری داشته است.
جیمی هندریکس
اینطور که گفته می شود جیمی هندریکس (1970-1942) گیتاریست مشهور ذاتاً یک نوازنده ی چپ دست بود، اما پدرش اعتقاد داشت ساز زدن با دست چپ نشانه ی شیطان است، به همین دلیل سعی کرد او را راست دست بار آورد.
کرت کوبین
کرت کوبین (1994-1967) سبک گرانج را با گروه موسیقی نیروانا به دنیای موسیقی آورد. او گرچه راست دست بود اما با دست چپ گیتار می زد. هیچ کس دلیلش را نمی داند اما هیچ کس هم نمی تواند موفقیت این انتخاب را زیر سؤال ببرد.
استیو جابز
استیو جابز (2011-1955) کارآفرین آمریکایی در مقام رئیس، مدیر عامل و هم‌مؤسس شرکت اپل تاریخ ساز شد. این شخصیت پیشگام حوزه ی کامپیوتر بر اثر سرطان لوزالمعده جان خود را از دست داد.
گوردون رمزی
گوردون رمزی (متولد 1966) آشپز برجسته که از شهرتی جهانی برخوردار است هم چپ دست است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/174616/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان حراج بعدی شمش طلا مشخص شد

تزریق ٥٠٠٠ میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

نخستین برات الکترونیکی صادر شد

دلایل کاهش تمایل شرکت‌ها برای ورود به بورس

فتوای جهاد او انگلیسی‌ها را از خاک ایران خارج کرد!

حمله دلفین‌ها به گله موتوماهیان

ظهر بارانی در حرم مطهر رضوی

تولد عجیب‌ترین توله سگ دنیا که همه را حیرت‌زده کرد

فرار خنده دار کروکودیل از رویارویی با سگ

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی 6 سیلندر

تست موفق اولین موتور 6سیلندر ایرانی

شعر زیبای میلاد عرفان پور درباره عملیات وعده صادق

عبدی: جذب حمایت داخلی از حمله به اسرائیل با برخورد با زنان در خیابان‌ها، تعارض دارد

تیپ متفاوت محسن رضایی و لاریجانی در یک عکس زیرخاکی

نگرانی امیرعبداللهیان از سرکوب دانشجویان آمریکایی

نگرانی آمریکایی‌ها: بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری می‌میرد

درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه

تبدیل 400 هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا

بانک مرکزی: رشد نقدینگی تحت کنترل است

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

ویدیویی بامزه و پربازدید از متهم اصلی کرونا

صخره‌نوردیِ بی‌نظیر کَل و بزهای کوهی در طالقان

محصولاتی که ما مصرف می کنیم تو طبیعت به چه شکل بودند؟

کلیپی زیبا از شگفت انگیزترین آبشارهای جهان

تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه

دنیای مد به روایت «حسنا و ملکه‌های رنگی»

امیر آشتیانی برای شرکت در اجلاس وزرای دفاع شانگهای به قزاقستان سفر کرد

زهره الهیان: از اقدام پلیس برای اجرای طرح «نور» حمایت می‌کنیم

حمایت بیش از هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» در زمینه حجاب

سخنگوی دولت روحانی: وقتی خودتان تیک آبی و خاکستری می‌گیرید، بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟

واکنش انگلیس به کشف گورهای دسته‌جمعی در نوار غزه

شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 305 نفر رسید؛ شهادت 141 خبرنگار

دستگیری گسترده دانشجویان دانشگاه کلمبیا توسط پلیس نیویورک

تشدید اختلافات داخلی در اسرائیل؛ وزیر دارایی خواهان برکناری فرمانده ارتش شد

حمله به دانشجویان دانشگاه آمریکایی قاهره به خاطر حمایت از فلسطین

صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تولید توسط شبکه بانکی

روز «سنه» برابر با 6 اردیبهشت

دگر ما را چه مینامند، اگر حیدر بشر باشد؟!

حملات بی‌امان بیش از 20 خدنگ به مار پیتون

خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا

غول باستانی که کوسه‌های سفید امروزی را کوتوله می‌کند!

سروده علیرضا قزوه در استقبال از غزل رهبر معظم انقلاب

میرسلیم: رئیسی در فرصت باقی‌مانده تدبیر مناسبی نیندیشد، همه ما ضرر می‌بینیم

قالیباف: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد، مجلس برنامه می‌دهد

نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود

هشدار روسیه در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان

حماس: از خواسته‌های خود کوتاه نخواهیم آمد

جزئیات تخصیص ارز 28500 تومانی

طلای 18عیار پایین آمد؛ بازگشت دلار به کانال 63 هزار تومان