ایران پرسمان

آخرين مطالب

چهره اصلاح طلب: تفکر اصولگرایان در دولت قبلی بلایی سر کشور آورد که تا سه دهه حل نمی‌شود سیاست روز

چهره اصلاح طلب: تفکر اصولگرایان در دولت قبلی بلایی سر کشور آورد که تا سه دهه حل نمی‌شود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - برنا / چهره سیاسی اصلاح طلب با اشاره به انتخابات مجلس یازدهم گفت: اگر سهم واقعی اصولگرایان را از این 40 درصد مورد ارزیابی قرار دهند پایگاه اصولگرایان چیزی در حدود 10 تا 15 درصد واقعی ارزیابی می شود و بیشتر از این نیست.
اخیرا کلیپی انتخاباتی از سعید جلیلی منتشر شد که خطاب به دولت گفته بود که توان مدیریت کشور را ندارید و باید کار را به ما بسپارید و این دولت دیگر نمی تواند کاری کند.»
در این ارتباط «داریوش قنبری»، فعال سیاسی اصلاح طلب، با اشاره به انتخاباتی شدن زود هنگام فضای سیاسی در کشور در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 1400 به خبرنگار سیاسی برنا گفت: طبیعی است به هر حال هر جریان سیاسی که می خواهد وارد فعالیت انتخابات شود، یکسری کارهای تبلیغاتی انجام دهد. اما در کشور ما کار تبلیغاتی متأسفانه جای خودش را به تخریب طرف مقابل داده است و در مجموع، این نشان از عدم شناخت کاندیداها و کسانی است که می خواهند وارد کار تبلیغات و انتخابات شوند و به نوعی ناشی از بی برنامگی آنها است.
او افزود: یکی از مشکلاتی که کار تبلیغاتی در کشور ما دارد این است که مبتنی بر روش های ایجابی نیست و عمدتا مبتنی بر روش های سلبی است، یعنی یک جریان سیاسی اعلام نمی کند که برنامه اش برای اداره کشور چیست، بلکه دنبال این است که جریان رقیب را تخریب کند و نهایتا این نحوه فعالیت می تواند به سمت فحاشی و تخریب، پیش برود.
قنبری ادامه داد: همه می دانند که فحاشی و تخریب هم چیز خاصی نیست که به واسطه آن، مشکلی از مشکلات کشور حل شود به بیانی دیگر حاصل حاشیه و تخریب، حل مشکلات کشور نیست بلکه بر مشکلات افزوده می شود.
این چهره سیاسی اصلاح طلب بیان کرد: برخی همچون سعید جلیلی همواره تلاش می کنند موج احساسی را پدید بیاورند و بر آن موج احساسات سوار شوند و ایجاد این موج احساسات هم، باید علیه رقیب آنها باشد. در مجموع اصولگرایان در حال حاضر این راه را در پیش گرفته اند.
این عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری تصریح کرد: البته موج تخریبی و موج احساساتی که آنها در انتخابات مجلس گذشته پدید آورده اند بیشتر از 40 درصد مردم را نتوانست پای صندوق های رای بیاورد و آن هم تا حدود زیادی، ناشی از مسایل قبیله ای، طایفه ای، ایلی و عشیره ای بود، یعنی آن 40 درصد را هم نمی توان به حساب اصولگرایان نوشت.
او اضافه کرد: اگر سهم واقعی اصولگرایان را از این 40 درصد مورد ارزیابی قرار دهند پایگاه اصولگرایان چیزی در حدود 10 تا 15 درصد واقعی ارزیابی می شود و بیشتر از این نیست. اما این جریانی که فاقد پایگاه اجتماعی است سعی کرده که به نوعی از طریق روش های تخریبی برای خودش یک پایگاهی درست کند در نهایت هم این پایگاه تخریبی هم به کار نمی آید.
این نماینده پیشین مجلس اظهار کرد: حال فرض را بر این بگذاریم که طیف مقابل با تخریب دولت فعلی، در 1400 روی کار آمدند آن زمان باید بگویند برنامه شان برای حل مشکل کشور چیست؟ آیا بعد از اینکه به قدرت رسیدند می خواهند به دولت روحانی حمله و تخریب کنند؟ به هر حال باید برنامه ای برای اداره کشور داشته باشند. واقعیت این است که طیف اصولگرای افراطی در قالب جبهه پایداری نه شخصیت های توانمندی برای یک کشور و نه برنامه ای برای اداره کشور دارد.
او اضافه کرد: در مجموع دولت مورد حمایت این طیف ها را قبل از دولت روحانی دیدیم که چه بلایی سر کشور آوردند و توان مدیریتی این ها را هم، تجربه کردیم. از این رو باید گفت که معضلات و مشکلات کشور نتیجه مدیریت همفکران همین ها است و در واقع طی هشت سالی که کشور دستشان بود، بلایی سر این کشور آوردند که فکر کنم دو سه دهه دیگر هم این مشکلات که ناشی از آن هشت سال است، حل نشود.
قنبری تاکید کرد: به هر حال روحانی تلاش بسیاری کرد که کشور را از شر مشکلاتی که آنها به او تحمیل کرده بودند، نجات دهد تا حدودی هم با برجام توانست به این نتیجه برسد اما بخت، یار نبود و با آمدن ترامپ، برجام دوباره با مشکلاتی مواجه شد. در حال حاضر دولتی در آمریکا در حال روی کار آمدن است که امیدواری زیادی به بازگشت آن به برجام به وجود آمده، بازگشت همفکران جبهه پایداری می تواند تیر خلاصی به برجام باشد و در جهت منافع رقبا و دشمنان کشور و نهایتا جز فقر و فلاکت بیشتر برای کشور، چیزی به بار نخواهد آورد.
او تصریح کرد: به نظر من اگر قرار است ایران نابود شود، کافی است که یک دوره دیگری، آن تفکر حاکم بر دولت قبل از روحانی سر کار بیاید و آن زمان ضربه ای که به کشور وارد می شود، فکر می کنم که در حد یک قرن هم نشود‌، جبران کرد.
این چهره سیاسی درباره فعالیت انتخاباتی پایداری ها گفت: پایداری ها از سال گذشته فعالیت های انتخاباتی خود را آغاز کرده اند در واقع از همان زمان انتخابات مجلس استارت انتخابات ریاست جمهوری هم زده اند؛ یعنی زمانی که انتخابات مجلس در نتیجه عدم مشارکت مردم به نفع آنها تمام شد از همان زمان، این ها طمع ریاست جمهوری دارند.
او در پایان اظهار کرد: آرزویشان این است که یک انتخاباتی با مشارکت حداقلی مردم صورت بگیرد و بتوانند، ریاست جمهوری را در اختیار بگیرند. به هر حال رسیدن پایداری چی ها به پاستور می تواند به نوعی عطش قدرت طلبی آنها را تا حدودی از بین ببرد و از این لحاظ مشکلات آنها را حل کند اما مشکلی برای کشور ایجاد خواهد شد که دیگر به این راحتی امیدواری چندانی به بهبود وضعیت کشور در نیم قرن آینده، نخواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/222177/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیانو هم قیمت یک آپارتمان شد

سیگنال مثبت به بورس تهران

علت گرانی شدید قیمت پیاز

کندوی پول ساز | چطور محصولی مثل عسل را صادر کنیم؟

380 نفر در کمیسیون‌ پزشکی و تعیین درصد جانبازی شرکت کردند

حمایت جالب فعالین رسانه‌ای دنیا از اعتراضات ضد صهیونیستی دانشجویان آمریکا

نماهنگ «فلسطین تنها نیست» با نوای مهدی سلحشور

اگر کسی به یاد گناهان گذشته اش افتاد بداند ذات اقدس الهی به یادش انداخته

تقویم تاریخ/ بیانیه سازمان ملل علیه سلاح‏های شیمیایی عراق بر ضد ایران

تفال/ سالها دل طلب جام جم از ما می‌کرد

دریاچه ای زیبا در نیوزلند

اسب آبی نر پس از هفت سال ماده از آب درآمد!

حکمت/ گناهِ ثروتمندی

محافظت دانشجویان هاروارد از دانشجویان مسلمان هنگام خواندن نماز

آیا جن‌ها هم زاد و ولد دارند؟

سگ رباتیک با قابلیت شعله‌افکنی تا فاصله 10 متری

تصاویری از لحظه فرود آپولو 11 بر سطح ماه در سال 1969

دانشمندان تنها در 150 دقیقه الماس ساختند

میدان مغناطیسی زمین 3.7 میلیارد ساله است

بخشی از کتاب/ چون که او گل من است

شاعرانه/ چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو

بعضی از رنج ها‌‌‌‌‌‌‌ را نمیشه حل کرد!

داستانک/ انسان های بازنده

توئیت مهدی فضائلی درباره سردار بلندپایه سپاه

تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی

پیام رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی

اظهارات وزیر کشور درخصوص دور دوم انتخابات مجلس

فرمانده سپاه با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد

رئوفیان: هر کس رئیس مجلس شود شورای وحدت با او همکاری می‌کند

معاون اجرایی ارتش: هر تهدیدی علیه ایران را در نطفه خفه خواهیم کرد

مصباحی مقدم: دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند

موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم

ادعای آمریکا: ساخت اسکله کمک‌رسانی به غزه آغاز شد

ارتش یمن بار دیگر «ایلات» را هدف گرفت

بازداشت 100 دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی

عربستان میزبان مذاکرات چندجانبه درباره آینده غزه

قرارداد 6میلیارد دلاری تسلیحات و تجهیزات آمریکا برای اوکراین

اعتراضات ضد اسرائیلی در سراسر آمریکا ادامه دارد

پیشنهاد رژیم صهیونیستی برای انصراف از حمله به رفح در ازای توافق با حماس

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی را مسدود کرد

بمباران دوباره امدادگران غزه با شهادت 8نفر

دیگر خط لوله صلح بی‌معناست

بودجه شفاف و مجلس رأس امور

پالس‌های چراغ خاموش آمریکا

خطر از بین رفتن بینایی یک بازداشتی

سرنوشت دلارهای نفتی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس

تعطیلی پنج‌شنبه یا شنبه؛ در این یک فقره حق با بهروز افخمی بود!

فرمانده‌ای که روح نبرد را در کرانه‌ باختری دمید

آقای ذوالنوری ممنون