ایران پرسمان

آخرين مطالب

پاسخ قالیباف به انتقادات روحانی: آرزو داریم مردم از آخر این دولت خاطره خوبی داشته باشند سیاست روز

پاسخ قالیباف به انتقادات روحانی: آرزو داریم مردم از آخر این دولت خاطره خوبی داشته باشند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - رئیس مجلس شورای اسلامی در برنامه زنده تلویزیونی به مناسبت روز مجلس با اشاره به انتقادات رئیس جمهور از طرح شورای عالی امنیت ملی در مجلس گفت: آرزوی ما این است که مردم از آخر این دولت خاطره خوبی داشته باشند.

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز ، رئیس مجلس شورای اسلامی در برنامه زنده تلویزیونی به مناسبت روز مجلس با اشاره به انتقادات رئیس جمهور از طرح شورای عالی امنیت ملی در مجلس گفت: آرزوی ما این است که مردم از آخر این دولت خاطره خوبی داشته باشند.
مهمترین بخش های اظهارات رئیس مجلس
این مصوبه شورای عالی امنیت ملی دارد موضوع مصوبه مجلس برای برجام، در شورای عالی امنیت ملی بحث شده و چیزی نیست که مجلس تنهایی تصمیم بگیرد
4 یا 5 ماه است روی این طرح کار شده و خروج از برجام بحث ما نیست
در ماده 36 برجام، هر طرف میتواند درصورت عدم عمل به تعهدات، طرف دیگر از تعهداتش کاهش دهد ما همه تعهدات عمل کردیم اما ایا انها عمل کردند!؟ ما در این طرح به دولت کمک کردیم
این طرح هرگز خروج از برجام نیست و براساس ماده 36 و 37 برجام درحال کاهش تعهدات هستیم، نه به صورت صوری! در مقابل زیاده خواهی تا نایستیم نمیتوانیم حق خود را بگیریم و در چهارچوب برجام درحال انجام هستیم.
گفتیم هروقت به تعهدات خودشان عمل کنند ما به تعهدات خود بازخواهیم گشت
واکنش قالیباف به انتقادات روحانی از طرح شورای عالی امنیت ملی در مجلس:خواهشم از اقای روحانی این هست که در موضوعات ملی کشور باید همصدایی باشد
همه مردم 7سال هستند که منتظریم کاری انجام بشود
ما در این طرح اخیر مجلس به دنبال خروج از برجام نیستیم در این طرح از بندهای 37 و 36 برجام استفاده شده ما تعهداتمان را یک شبه عمل کردیم اما چند سال است که کشور معطل اجرای تعهدات آنهاست
قانون گذاری حق قانونی مجلس است و حتی آیین نامه های اجرایی دولت، تا در هیئت تطبیق قوانین مجلس موافقت نشود، حق اجرا ندارد.
علاوه بر کسری بودجه، سوء مدیریت از عوامل گرانی و تورم است
یکسری از مشکلات ریشه‌ای است. وقتی ما شرایط تحریم و کرونا را نداشتیم همه مردم پذیرفته بودند که نزدیک عید 20 الی 25 درصد به قیمت‌ها اضافه می‌شود و معنی آن این است که تورم 25 درصد برای مردم امری طبیعی بود و سالی یکبار انتظار آن را می‌کشیدند
واقعاً مشکلات زیاد است، مردم از نان که ساده‌ترین موضوع است دچار مشکل است تا سایر موارد؛ اخیراً در موضوع مرغ نیز دچار مشکل شدیم
2500میلیارد تومان نقدینگی به سمت بورس هدایت شد این الان کجا رفته؟
مگر این حجم قاچاق با کوله‌بری انجام می‌شود؟ این‌ها با لنج و کانتینر و... ترانزیت می‌شود. این جز از طریق سیستم بروکراسی فاسد امکان‌پذیر نیست
65درصد مشکلات ناشی از سو مدیریت و 35درصد آنها بخاطر تحریم هست
ما وقتی پول داریم و نداریم دچار کمبود بودجه هستیم
در زمانی که نفت 110 دلار بود هم کسر بودجه داشتیم و الان هم داریم
ما به عنوان نمایندگان مردم بدون شک نباید دغدغه‌ای به جز دغدغه مردم داشته باشیم
مجلس جای دولت نیست، ما در حوزه اجرا دخالت نمی‌کنیم
قاالیباف با اشاره به خاطره تلخ گرانی بنزین گفت: حدود 50درصد مردم ماشین دارن، ما الان یارانه بزنین را داریم به ماشین ها مبدهیم و آن کسی که ماشین ندارد و یا در شهرستان و روستا هستند و ماشین ندارن چیزی ندیم ولی به انهایی که ماشین دارند و یا همه افراد خانواده آن ماشین دارند به انها یارانه بنزین بدهیم!
وقتی حرف از هدفمندی میزنیم، نباید به همه 85میلیون نفر یارانه بدهیم
یک 45هزار تومن میدیم. یک 75هزار تومن میدیم. اینها باید تجمیع بشوند
یارانه ها قطع نخواهند شد اما هدفمند خواهند شد
بودجه 1400 مطمئنن متفاوت تر از سایر بودجه ها بسته خواهد شد
اگر دولت ها تولید خدمت بکنن، 4برابر گران تر از بخش خصوصی خواهد بود
مشروح مصاحبه رئیس مجلس
دکتر محمدباقر قالیباف به مناسبت روز مجلس در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی امشب (پنج‌شنبه 13 آذر ماه) ضمن تبریک و تسلیت به جهت شهادت شهید محسن فخری زاده گفت: در این شب‌ها در خوزستان به خصوص شهرهای اهواز و آبادان مردم با سیلاب درگیر هستند از این رو به همه نیروهای دولتی و مردمی که کمک می‌کنند خداقوت می‌گوییم و امیدواریم شرایط سخت آنها هم بگذرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر دغدغه اصلی مردم درباره گرانی‌های روزافزون و اینکه چه میزان از این گرانی‌ها خبر دارید، اظهار کرد: ما به عنوان نماینده مردم دغدغه‌ای جز مردم نباید داشته باشیم، با گرانی‌ها آشنا هستیم و با نظارت‌های میدانی که داشتیم در میان مردم حضور پیدا کرده و با آنها صحبت کردیم، مردم واقعا گلایه‌مند هستند.
وی یادآور شد: در یکی از بازدیدها دیدم که پشت نانوایی نوشته بود نان نسیه نمی‌دهیم، پس از پیگیری و صحبت با افراد حاضر در آنجا کارگرانی که با شرایط سخت دست و پنجه نرم می‌کنند متوجه شدم افراد برای خرید نان هم حتی مشکل دارند و نانوایی‌ها هم حتی در مواردی توانایی کمک ندارند، در واقع مردم مشکلات فراوانی در حوزه تهیه نان که ساده‌ترین موضوع است تا سایر موارد دارند.
قالیباف در پاسخ به اینکه مجلس برای حل این مشکلات چه تصمیمی دارد، گفت: گرانی‌ها را باید به دو بخش تقسیم کنیم، برخی مشکلات ریشه‌ای است، مردم زمانی که با مشکل تحریم و کرونا روبه‌رو نبودند نزدیک عید نوروز گرانی 20 یا 25 درصد را می‌پذیرفتند، در واقع انتظار تورم 20 یا 25 درصد برای یک بار در سال مورد انتظار آنها بود اما مردم امروز با تورم چندباره و متوالی مواجه‌اند، ثباتی در قیمت‌ها نمی‌بینند و بخشی از این مسائل به خاطر کسری بودجه در کشور است.
رئیس نهاد قانونگذاری افزود: ما با مسائل سوء مدیریتی در شبکه تهیه و توزیع منابع در کشور مواجه‌ایم که مشکلاتی را ایجاد کرده است.
کاهش قدرت خرید مردم ناشی از ضعف های مدیریتی است
قالیباف ادامه داد: در شرایط سخت کنونی ارز 4200 تومانی برای کالاهای اساسی تخصیص داده می شود، به طور مثال تا 27 مهر یعنی در 6 ماهه نخست سال بیش از 4 میلیارد دلار ارز قطعی به اقلام اساسی تخصیص یافت، اما آثار این امر در بیرون دیده نمی شود، به گونه ای که قیمت مرغ به 28 هزار تومان رسیده و قیمت پای مرغ به اندازه قیمت مرغ دوسال پیش شده، یعنی مردم قدرت خرید خود را از دست داده اند که این امر به ضعف های مدیریتی باز میگردد.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در مجلس کار اجرایی دست ما نیست و نباید باشد، من تاکید دارم ما به جای دولت ننشینیم و اینکه مجلس به جای دولت بنشیند اشتباه است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر گلایه مندی دولت درباره ورود مجلس به حیطه اجرا از طریق قانونگذاری تصریح کرد: قانونگذاری حق قانونی ماست، حتی آیین نامه های اجرایی که دولت در هیات دولت برای قانون تصویب می کند، تا این آیین نامه در هیات تطبیق موافقت نشود و رئیس مجلس آن را ابلاغ نکند، حق اجرا ندارد.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان اضافه کرد: سیاستگذاری و قانونگذاری وظیفه ماست و ما باید سیاست های کلان را بر اساس قانون اساسی رعایت کنیم، زیرا اگر این امر رعایت نشود، شورای نگهبان قانون تصویب شده را مغایر با قانون اساسی می داند.
قالیباف افزود: ریل گذاری، قانونگذاری و تطبیق دادن آیین نامه های اجرایی با قانون قبل از اجرا به عهده ماست، ولی ما نباید در اجرا دخالت کنیم.
وی درباره کسری بودجه و پارادوکس این موضوع با حمایت معیشتی از مردم گفت: نه تنها این موضوع، بلکه بسیاری از موضوعات در پارادوکس با یکدیگر هستند و نقش مدیریتی در این شرایط خود را نشان می دهد و باید این دو موضوع را تنظیم کرده و نقطه بهینه آن را پیدا کند.
سوءمدیریت و تحریم؛ دوعامل شرایط نابسامان کنونی
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه براساس نظرسنجی ها تمامی متخصصان، مردم و نخبگان، دو عامل سوءمدیریت و تحریم را دلیل شرایط کنونی می دانند، ادامه داد: براساس نظر آنها، نقش سوءمدیریت از تحریم در شرایط کنونی بیشتر است.
قالیباف با بیان اینکه همه قوا و همه مدیرانی که تصمیم می گیریم، باید مشکلات را حل کنیم، افزود: کسری بودجه یعنی دخل و خرج دولت با هم نمی خواند؛ برای رفع این مشکل باید منابع و مصارف را به گونه ای تنظیم کنیم که کسری تراز عملیاتی نداشته باشیم و میان منابع و مصارف تعادل برقرار باشد.
وی بیان کرد: برای رفع کسری بودجه، باید منابع پیش بینی شده پایدار باشند. تمام اقتصادهای موفق دنیا، منابعش متکی بر منابع پایدار است.
نفت و اوراق قرضه درآمدهای پایدار نیستند
رئیس قوه مقننه کشورمان در تشریح منابع پایدار تصریح کرد: مالیات، گمرکات و برخی درآمدهای جزئی مانند عوارض و... درآمد پایدار هستند، نفت و اوراق قرضه عضو درآمدهای پایدار نیست.
وی افزود: باید با استفاده از رونق تولید و صادرات هزینه های دولت را تامین کرد. در این صورت اقتصاد سالمی ایجاد می شود که کسری بودجه ندارد.
قالیباف گفت: برای تحقق این امر دولت در ارائه بودجه و مجلس در تصویب آن باید واقع بین باشد و بپذیرد این بخش از بودجه کسری دارد، این در حالی است که در برخی موارد ما غیرپایدار بودن درآمدهای نفتی و اوراق قرضه را نمی پذیریم و به صورت شکلی تراز را صفر نشان می دهیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به کسری بودجه در سال 98 اظهار کرد: در سال 98 بیش از 150 هزار میلیارد تومان کسری بودجه داشتیم که دولت برای جبران آن از بانک ها قرض کرد و اوراق قرضه به فروش رساند. در سال 99 نیز این موضوع تکرار شد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه و پیشنهادات مجلس برای واقعی کردن درآمدها در بودجه و ارتقای معیشت مردم گفت: مجلس یازدهم برای جبران کسری بودجه، جلوگیری از تورم، جلوگیری از گرانی، اصلاح شبکه تهیه و توزیع در 6 ماهه گذشته، برنامه منظم تهیه و اقدامات مناسبی انجام داده است.
دکترقالیباف گفت: رویکرد مجلس این است که هر اقدامی که در مجلس باید انجام شود باید براساس 4 رویکرد مردمی سازی، شفاف سازی، هوشمند سازی و کارآمدسازی باشد که در تمام تصمیم گیری ها از اهمیت به سزایی برخوردار است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به کسری بودجه موجود یادآور شد: باید بپذیریم که کسری بودجه داریم و طرق صحیح و درستی که این بودجه را به سمت بودجه پایدار ببریم اخذ مالیات است.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز وضعیت مالیات در کشور به شدت به هم ریخته است چرا که حدود 600 هزار شرکت حقوقی مالیات می پردازند همچنین حدود 3 میلیون نفر در حوزه کسب و کار به این امر مبادرت می ورزند از سوی دیگر 32 هزار نفر ممیزی مالیاتی داریم که مالیات جمع می کنند که 60 درصد آن ها با 60 درصد همه امکانات حوزه مالیاتی فقط 15 درصد مالیات جمع می کنند به این معنا که براساس مالیات امسال که 170 هزار میلیارد براساس قانون است حدود 27 هزار میلیارد جمع می کنند.
دکترقالیباف با اشاره به تبعیض ناشی از این نوع اخذ مالیات، افزود: این یک ضعف بزرگ ناشی از سوءمدیریت و تصمیم گیری غلط است که مدیران و قانونگذاران باید جلوی آن بایستند و این را اصلاح کنند و به جرات می گویم که در گذشته به دلایل مختلف این اقدام صورت نگرفته است و نتیجه آن شده است که همه دلالان و سوداگران بدون زحمت هجم عظیمی از پول و درآمد را پیدا کردند بدون اینکه مالیات پرداخت کنند.
وی اظهار کرد: در 6 ماه گذشته یکی از کارهایی که با همکاری وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان مالیاتی انجام دادیم طرح مربوط به CGT بود که وضع شده و در کمیسیون اقتصادی هم تصویب شده است و الان در نوبت صحن قرار دارد و همه تلاشمان این است که قبل از بررسی بودجه آن را تصویب کنیم و مطمئنا این باعث می شود که حجم درآمد به شدت بالا برود.
رئیس مجلس شورای اسلامی در این حوزه افزود: 2 سال است که شرکت های دولتی باید درآمدشان را بیاورند ضمن اینکه در رابطه با لایحه بودجه 1400 باید بگویم امسال بودجه دولتی 850 هزار میلیارد است اما بودجه شرکت های دولتی براساس قانون پیگیری شده 1500 میلیارد تومان است یعنی تقریبا 2 برابر بودجه است.
دکترقالیباف خاطرنشان کرد: تقریبا بیش از 300 شرکت دولتی بررسی شدند و مشخص شد 30 شرکت، 80 درصد مالیات یعنی از همان 1500 میلیارد برای آن ها است که بخشی از آن ها نفتی هستند و ما در مجلس در همین یک ماه گذشته به طور مصمم این موضوع را پیگیری کردیم کما اینکه روز گذشته نشستی با حضور نمایندگان مجلس، دیوان محاسبات و مرکز پژوهش های مجلس برگزار شده و این آمارها را به طور ریز بررسی کردند.
وی افزود: از این شرکت های دولتی که 1500 میلیارد تومان دارند کلا از بخش 50 درصد سود ویژه، بحث مالیات و سودی که از طریق سهام به دولت می دهند جمع آن در سال 25 هزار میلیارد تومان می شود اما بدهی که برای دولت ایجاد می کنند بین 70 تا 80 هزار میلیارد تومان است که باید آن را درست کنیم.
دکترقالیباف یادآور شد: ما مگر کسر بودجه نداریم، چرا تصمیم نمی گیریم؟ این همه اموال در اختیار است و این همان شرکت های خصولتی هستند، به آن ها می گوییم که یا قانون مشخص شود یا برهمان اساس قانون تجارت فعالیت کنند یعنی بسپار به دست یک هیات مدیره اما کنترل نظارت نشود.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه در خصوص مسائل حوزه بازار بورس گفت: ما لایحه دو فوریتی را دقیقا برای افزایش سرمایه از محل سود سهام بدون حق تقدم در دستور قرار داده‌ایم، البته اینکه در بورس با کسانی که درست کار خود را انجام نمی‌دهند برخورد قضایی صورت گیرد، مخالف هستم اما بورس باید به وظایف نظارتی خود بپردازد. رئیس سازمان بورس در جلسات متعدد در مجلس حضور پیدا کرده، ما قانون داریم و به تناسب متخلفین باید جریمه شوند یا محدودیتی برای آنها ایجاد شود اما متأسفانه شاهد سوء مدیریت در این موضوع هستیم.
قالیباف افزود: کمیسیون اقتصادی مجلس در همین حوزه بررسی سوء مدیریت نظارت دقیقی را انجام داده است، گزارشی بر اساس ماده 45 آیین‌نامه داخلی مجلس در دستور کار است و قبل از پرداختن به لایحه بودجه طرحی که ماحصل این گزارش است را تصویب خواهیم کرد.
وی یادآور شد: ما در 6 ماه گذشته به طور دقیق در این حوزه نظارت میدانی داشتیم و با دستگاه‌های اجرایی و وزرا، هم خودم و هم کمیسیون‌ها و سایر نمایندگان جلساتی را برگزار کردیم، بسیاری از نمایندگان سابقه فعالیت‌های اجرایی از جمله استانداری‌ها، معاون وزرا و مدیریت شرکت‌های بزرگ را دارند از این رو با شناخت دقیق خلاء‌های موجود را به دستور‌العمل و قانون تبدیل خواهند کرد.
رئیس نهاد قانونگذاری با اشاره به نظارت تخصصی مجلس در حوزه بازار بورس افزود: کمیسیون‌ها نیز نظارت میدانی داشتند، نواب و بنده نیز در سفرهای مختلف به بررسی ابعاد این حوزه پرداختیم، به عنوان مثال در سفر اخیر 550 هزار هکتار زمین کشاورزی که آماده کشت بود و دولت با موافقت رهبری منابع لازم آن را تخصیص داده بود به دلیل اجرای ناقص با مشکلاتی مواجه شده بود و از کیفیت لازم برخوردار نبود زیرا این زمین به شرکت‌های ضررده واگذار شده بود بنابراین اگر دولت در واگذاری‌ها با رویکرد مردمی‌سازی کار خود را انجام دهد و کسری بودجه را واقعی ببینیم و به سمت مالیات برویم قطعا می‌توان مسائل را حل کرد.
قالیباف با اشاره به اینکه امکان مبارزه با قاچاق کالا وجود دارد، تصریح کرد: این حجم از قاچاق با کوله بری و قایق انجام نمی‌شود، البته کوله‌برها مشکل نیستند و سوء مدیریت در بازارچه های مرزی این وضعیت را رقم زده است، متأسفانه قاچاق از بندر بر روی ریل‌ها و با کانتینر انجام می‌شود و سیستم بروکراسی فاسد مسبب آن است.
وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه چند درصد از مشکلات کشور ناشی از سوء مدیریت و چند درصد ناشی از تحریم‌ها است، گفت: با نگاه کارشناسی 60 تا 65 درصد مشکلات به دلیل سوء مدیریت‌ها و 30 تا 35 درصد ناشی از تحریم‌ها است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصیمی که دولت درباره ارز 4200 تومانی گرفت، گفت: بخشی از همین ارز 4200 تومانی به نهادهای دامی داده شد اما ما شاهد افزایش قیمت مرغ تا 26 هزار تومان هستیم و به نظرم این اوج بی‌عرضگی مدیران اجرایی و چوب حراج به اموال بیت‌المال زدن است، روزی درآمد کشور نزدیک صد میلیارد دلار و به فاصله 4 سال بعد از آن درآمد کشور به 24 میلیارد دلاررسید اما وضعیت ما بدتر یا بهتر نشد، در واقع برای ما وقتی پول داریم یا نداریم و سیستم‌های بانکی ما تحریم هستند یا نه تفاوتی در وضعیت اقتصادی کشور وجود ندارد. بر همین اساس به جرأت می‌گویم 30 تا 35 درصد مسائل مرتبط با تحریم‌ها و 60 تا 65 درصد ناشی از سوء مدیریت است.
قالیباف در ادامه در تعریف پایه‌های مالیاتی گفت: متأسفانه در برخی موارد که مردم مالیات می‌دهند بعضی از ممیزی‌های مالیاتی با دریافت مبلغی از میزان مالیات افراد کم می‌کنند و بر همین اساس باید رویکرد هوشمندسازی در قانون مالیاتی اتفاق بیفتد که ما با تصویب قانون حوزه شبکه توزیع و فروش این بخش را موظف کردیم که از نیمه دوم سال اجرایی شود.
وی گفت: مالیات باید از راه درست دریافت شود که یکی از آنها اوراق است، ما با فروش نفت خام به درآمد نمی‌رسیم، اما اگر نفت خام را به فرآورده‌ها تبدیل کنیم مثل بنزین در ستاره خلیج فارس هم صادرات صورت می‌گیرد هم پول آن برمی‌گردد.
آخرین خبر

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/226296/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غیبت ایران در بازار 75 میلیارد دلاری بنگلادش

ارتش سوسک‌های رباتیک مجهز به کوله‌پشتی رایانه‌ای در بیابان

تو مثل منی برف...

اسرائیل به دنبال جاسوسی در ایران بود؟

رویترز: تشدید تحریم‌های ایران در بسته کمک‌های خارجی آمریکا گنجانده شده است

غیبت احمدی‌نژاد در مراسم تشییع پیکر معاونش

تصاویری از تجمع و حمایت از عملیات تنبیهی «وعده صادق» در صنعای یمن

مهاجری: گمان کرده‌اید اگر اسم «گشت ارشاد» را به «طرح‌ نور» تبدیل کنید قضیه تغییر ماهیت می‌دهد؟

اذعان صهیونیست ها به تداوم قدرت مقاومت فلسطین در غزه

چاپ ایران‌چک 500 هزار تومانی واقعیت دارد؟

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

جنگل حرا خلیج نایبند عسلویه

بزرگترین مار جهان در هند پیدا شد/ 15 متر طول و 1000 کیلو وزن !

«تاریخ سازی» با «تاریخ شفاهی»

اتحادیه اروپا: گزارش‌ها درباره حادثه اصفهان رادنبال می‌کنیم، نشانه‌ها حاکی از کاهش تنش‌هاست

سی ان ان: حملات مستقیم اسرائیل و ایران به یکدیگر پایان یافته است

رئیسی شاهرود را به مقصد تهران ترک کرد

فرانسه، کمک به اسرائیل برای مقابله با پاسخ ایران را تایید کرد

تصاویری از محل حادثه نزدیک سفارت ایران در پاریس

وزیر خارجه اردن در تماس با امیرعبداللهیان: مصممیم در تحولات غزه، آسمان اردن مورد سوءاستفاده اسرائیل قرار نگیرد

واکنش ظریف به «آتش بازی‌های بی‌پروای امروز در اصفهان»

لغو پروازهای شرکت‌های اروپایی به اراضی اشغالی

ارمنستان 4 روستای منطقه «قزاق» را به آذربایجان واگذار کرد

لاوروف: برای مذاکره در مورد اوکراین آماده‌ایم

بایدن در آستانه شکست؟

عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا برای ساماندهی قاچاق ته‌لنجی

مطالعه رفتار آب و یخ در نانوحفره و غول‌های یخی منظومه شمسی!

«خلبان صدیق» برای دومین‌بار به کتابفروشی‌ها آمد

تصاویری از بازداشت عامل حمله به کنسولگری ایران در پاریس

واکنش ایران به وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل از سوی آمریکا

کنایه همتی به رئیسی با انتشار این ویدئو: مردم همچنان در انتظار چنین دولت کارآمدی هستند

جزئیات حادثه امنیتی در بخش کنسولی سفارت ایران در پاریس

گفتگوی امیرعبداللهیان و فیدان؛ تاکید ایران و ترکیه بر ضرورت آتش‌بس فوری در غزه

همکاری اسلامی: حق وتو آمریکا، ناقض مفاد سازمان ملل متحد است

رئیس دومین بانک بزرگ روسیه: سوئیفت باید از بین برود

پیش بینی تولید 13.5 میلیون تن گندم در سال جاری

سقوط سهام آسیا

نتیجه‌ی عدم توجه به جلو در رانندگی

برنامه‌ریزی ناسا برای تجدید قوای کاوشگر ستاره‌های نوترونی

اهمیت بجا آوردن شکر خدا در جلد هفتم کتاب «طعم شیرین خدا»

دانشجو: حادثه امنیتی سفارت ایران در پاریس پایان یافت

موضع اردوغان درخصوص حادثه اصفهان

ظریف: عدم محکومیت تجاوز اسرائیل توسط شورای امنیت، ایران را ناگزیر به دفاع مشروع کرد

وقوع حادثه امنیتی مقابل سفارت ایران در پاریس؛ عامل حمله دستگیر شد

کاهش مجدد رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی

مرغ کیلویی چند؟

روند ادامه‌دار کاهش قیمت سکه

قسمت هایی واقعی از کارتون تام و جری!

حکمت/ کجای مجلس بنشینیم؟

وقوع حادثه امنیتی در مقابل سفارت ایران در پاریس