ایران پرسمان

آخرين مطالب

فلفل تند هم در حال سفر به فضاست انديشه

فلفل تند هم در حال سفر به فضاست
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان -
فلفل تند هم در حال سفر به فضاست
٤١
٠
ایرنا / گروهی از محققان ناسا در تلاشند تا یک گیاه فلفل تند را به فضا ارسال کنند، این اولین بار است که آمریکا یک گیاه دارای محصول را در ایستگاه فضایی بین‌المللی کشت و محصول آن را برداشت می‌کند.
یکی از چالش‌های سفرهای فضایی بلندمدت، دسترسی به مواد غذایی موردنیاز فضانوردان است. ناسا از اوایل دهه 2000 میلادی شروع به بررسی روش‌های کشت و پرورش گیاهان و مواد غذایی موردنیاز فضانوردان در فضا یا سایر سیارات کرد. این تحقیقات با کشت دانه گیاهان در محیط‌های شبیه‌سازی شده در زمین آغاز شد و با بهبود فناوری‌ها به جایی رسید که گیاهان در ایستگاه فضایی بین‌المللی پرورش داده می‌شوند. اما انجام این کار در جاذبه صفر امری دشوار است. در این شرایط دانه‌ها به سادگی جابه‌جا می‌شوند و آب به بالا حرکت می‌کند. تغییرات نور، دما و بستر رشد گیاهان نیز باید به دقت مورد آزمایش قرار گیرند.
پیش از این مجموعه‌ای از گیاهان و سبزیجات سبزبرگ مانند آفتابگردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی با موفقیت کشت شده‌اند. در سال 2018 محققان توانستند کلم، کاهو و مزیونا را در ایستگاه فضایی کشت کنند.
اکنون فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی به انواع مختلفی از مواد غذایی دسترسی دارند که می‌توان آن‌ها را در دمای اتاق نگهداری کرد، اما به منظور افزایش تنوع مواد غذایی و امکان بهره‌برداری از میوه‌های تازه، یافتن راهکارهای مناسب کشت گیاهان دارای میوه در فضا امری ضروری است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

صدای کاهن مومیایی‌شده پس از 3 هزار سال شنیده شد!

علت شیوع بیشتر سرطان در مردان مشخص شد

دو خط کتاب/ در زندگی مهم این است که دوربینت را کجا می‌گذاری

چگونه درختان می‌توانند هزاران سال عمر کنند؟

​سوء استفاده تبلیغاتی از نام و تصویر شفیعی کدکنی

افزایش کارایی پنل‌های خورشیدی با استفاده از مواد دوبعدی

از کشف صحبت میان گاوها تا استخراج اکسیژن در ماه

یک کتاب خوب/ آنهایی که تا حالا عاشق نشده‌اند، از زندگی چه فهمیده‌اند!؟

کتاب‌خوان‌ترین مردم جهان در کدام کشور‌ها زندگی می‌کنند؟

صوت/ داستان شنیدنی «جزء از کل»- قسمت دوم

ساخت یک حسگر فوق باریک برای احراز هویت

کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی با استفاده از هوش مصنوعی

معمایی به نام «معنا» در زندگی

ربات‌ انسان‌نمای هند سال آینده به فضا پرتاب می‌شود

دو خط کتاب/ کِی اوضاع بهتر میشه؟

ابداع روکش جدیدی که از ایجاد حفره در دندان پیشگیری می‌کند

شاعرانه/ طفلی به نامِ شادی، دیری‌ست گمشده‌ است

پایان رنج بیماران قطع نخاعی و درمان زخم بستر

بخشی از کتاب/ لطف و قهر الهی

تغییر اقلیم، واقعیتی که ترسناک و دلهره آور است

پررنگ شدن پروژه‌های «نظری» به جای «عملی» در شرایط تحریم

در نگاه فردوسی، نژاد مهمترین عامل در شکل‌گیری شخصیت است

جنایت‌های داعش این بار در قالب رمانی عاشقانه

رنگ لباس گردشگران طبیعت بر حیات‌وحش تأثیر دارد

قدیمی‌ترین قارچ جهان کشف شد

چه طور از گاف میانجی در ادبیات فارسی درست استفاده کنیم؟

جایگاه سوم ایران در استانداردهای فناوری نانو

ابداع بسته‌بندی جدید مواد غذایی با قابلیت از بین بردن باکتری‌ها

زنان شاید از عریضه‌نویسی به داستان‌نویسی رسیده‌اند

«راهنمای مُردن با گیاهان دارویی» واقعا یک راهنما نیست!

چهره هایی که در کتابخانه طهوری آمدند و رفتند

نخستین شتاب دهنده تخصصی رباتیک کشور افتتاح شد

دو خط کتاب/ غیر اخلاقی ترین عادت بشر چیست؟

وقتی زلزله می‎شود در اعماق زمین چه خبر است؟

محمدعلی جمالزاده در میان نامزدهای نوبل ادبیات 1969

طراحی سیستم تحریک عمقی غیرتهاجمی مغز

اتمسفر مریخ نَشتی دارد

تازه های نشر/ دختری که دل شیر داشت

انگلیسی‌ها نویسنده‌های قدیمی را دوست دارند؟

حرارت مستقیم و طولانی مدت بر بدن؛ عامل سرطان پوست

تعطیلی کتاب‌فروشی‌ها جامعه را پرخاشگر می‌کند

یادداشت طنز/ نگران سلامت خود نباشید!

تعیین عملکرد مسیرهای پاداش مغز با روش یادگیری هوش مصنوعی

آیا آزمایش چندجهانی فراتر از مرزهای علم قرار دارد؟

هرآنچه تا به این لحظه درباره «کرونا» ویروس مرموز چین می‌دانیم

معادل های زیبای پارسی برای کلمات پیچیده

شاعرانه/ من اینجا هستم، لابهلای خاطرات

چگونه انسان‌ها، نسل زنبورها را به مرز انقراض رسانده‌اند؟

مدل استاندارد توصیف اجزای بنیادین جهان

شاعرانه/ ای تو به من از خود من خویش‌تر