ایران پرسمان

آخرين مطالب

پخت غذا با این روش از آلزایمر پیش گیری می کند انديشه

پخت غذا با این روش از آلزایمر پیش گیری می کند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان -
پخت غذا با این روش از آلزایمر پیش گیری می کند
٢١٧
٠
مهر / پخت غذا با حرارت بالا باعث افزایش تشکیل ترکیباتی موسوم به گلیکوزیله پیشرفته (AGEs) می‌شود؛ این ترکیبات گروهی از ترکیبات شامل شکر، پروتئین و سایر مولکول‌های بزرگ هستند.
محصولات نهایی گلیکوزیله پیشرفته (AGEs)، از طریق برخی مکانیسم‌ها شامل افزایش التهاب و فشار اکسایشی، خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن را افزایش می‌دهند.
آنها همچنین قادر به اتصال به گیرنده RAGE هستند؛ این گیرنده، پروتئین‌های بتاآمیلوئید را در سد خونی مغز عبور داده و با بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر در ارتباط است.
محققان دانشکده پزشکی آیسان بیمارستان مونت‌سینای نیویورک اقدام به پخت 549 غذا با روش‌های مختلف طبخ کرده و محتوای AGEs آنها را در غذای پخته شده اندازه‌گیری کردند.
بررسی موش‌ها با رژیم غذایی دارای مقادیر بالای AGEs نشان می‌دهد، این موش‌ها دارای میزان بالای AGEs به همراه رسوب پروتئین بتاآمیلوئید در مغز هستند.
به گفته محققان، حرارت بالا در هنگام پخت غذا با سطوح بالای AGEs و احتمال ابتلاء به بیماری آلزایمر در ارتباط است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

صدای کاهن مومیایی‌شده پس از 3 هزار سال شنیده شد!

علت شیوع بیشتر سرطان در مردان مشخص شد

دو خط کتاب/ در زندگی مهم این است که دوربینت را کجا می‌گذاری

چگونه درختان می‌توانند هزاران سال عمر کنند؟

​سوء استفاده تبلیغاتی از نام و تصویر شفیعی کدکنی

افزایش کارایی پنل‌های خورشیدی با استفاده از مواد دوبعدی

از کشف صحبت میان گاوها تا استخراج اکسیژن در ماه

یک کتاب خوب/ آنهایی که تا حالا عاشق نشده‌اند، از زندگی چه فهمیده‌اند!؟

کتاب‌خوان‌ترین مردم جهان در کدام کشور‌ها زندگی می‌کنند؟

صوت/ داستان شنیدنی «جزء از کل»- قسمت دوم

ساخت یک حسگر فوق باریک برای احراز هویت

کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی با استفاده از هوش مصنوعی

معمایی به نام «معنا» در زندگی

ربات‌ انسان‌نمای هند سال آینده به فضا پرتاب می‌شود

دو خط کتاب/ کِی اوضاع بهتر میشه؟

ابداع روکش جدیدی که از ایجاد حفره در دندان پیشگیری می‌کند

شاعرانه/ طفلی به نامِ شادی، دیری‌ست گمشده‌ است

پایان رنج بیماران قطع نخاعی و درمان زخم بستر

بخشی از کتاب/ لطف و قهر الهی

تغییر اقلیم، واقعیتی که ترسناک و دلهره آور است

پررنگ شدن پروژه‌های «نظری» به جای «عملی» در شرایط تحریم

در نگاه فردوسی، نژاد مهمترین عامل در شکل‌گیری شخصیت است

جنایت‌های داعش این بار در قالب رمانی عاشقانه

رنگ لباس گردشگران طبیعت بر حیات‌وحش تأثیر دارد

قدیمی‌ترین قارچ جهان کشف شد

چه طور از گاف میانجی در ادبیات فارسی درست استفاده کنیم؟

جایگاه سوم ایران در استانداردهای فناوری نانو

ابداع بسته‌بندی جدید مواد غذایی با قابلیت از بین بردن باکتری‌ها

زنان شاید از عریضه‌نویسی به داستان‌نویسی رسیده‌اند

«راهنمای مُردن با گیاهان دارویی» واقعا یک راهنما نیست!

چهره هایی که در کتابخانه طهوری آمدند و رفتند

نخستین شتاب دهنده تخصصی رباتیک کشور افتتاح شد

دو خط کتاب/ غیر اخلاقی ترین عادت بشر چیست؟

وقتی زلزله می‎شود در اعماق زمین چه خبر است؟

محمدعلی جمالزاده در میان نامزدهای نوبل ادبیات 1969

طراحی سیستم تحریک عمقی غیرتهاجمی مغز

اتمسفر مریخ نَشتی دارد

تازه های نشر/ دختری که دل شیر داشت

انگلیسی‌ها نویسنده‌های قدیمی را دوست دارند؟

حرارت مستقیم و طولانی مدت بر بدن؛ عامل سرطان پوست

تعطیلی کتاب‌فروشی‌ها جامعه را پرخاشگر می‌کند

یادداشت طنز/ نگران سلامت خود نباشید!

تعیین عملکرد مسیرهای پاداش مغز با روش یادگیری هوش مصنوعی

آیا آزمایش چندجهانی فراتر از مرزهای علم قرار دارد؟

هرآنچه تا به این لحظه درباره «کرونا» ویروس مرموز چین می‌دانیم

معادل های زیبای پارسی برای کلمات پیچیده

شاعرانه/ من اینجا هستم، لابهلای خاطرات

چگونه انسان‌ها، نسل زنبورها را به مرز انقراض رسانده‌اند؟

مدل استاندارد توصیف اجزای بنیادین جهان

شاعرانه/ ای تو به من از خود من خویش‌تر