ایران پرسمان
آیا فیلم «تام کروز» و ناسا بدون صحنه‌های اکشن است؟
يکشنبه 11 خرداد 1399 - 22:12:28
ایران پرسمان - دیجیاتو / یکی از فضانوردان ناسا که سابقه ساخت فیلم کوتاه در ایستگاه فضایی بین المللی را دارد، فیلمبرداری در فضا را بسیار سخت توصیف کرده و تردیدهایی را در مورد ساخت اولین فیلم در این ایستگاه با نقش آفرینی تام کروز به وجود آورده است.
اواسط اردیبشهت ماه ناسا از همکاری با اسپیس ایکس و «تام کروز» برای تولید فیلم در ایستگاه فضایی بین المللی خبر داد. این فیلم که جزئیات بسیار کمی از آن فاش شده، جزو سری «مأموریت: غیرممکن» نخواهد بود و «داگ لیمان» کارگردانی آن را بر عهده دارد.
حضور تام کروز در فیلم‌ها مساوی صحنه‌های پر زد و خورد و نفس گیر است و تصور فیلم با حضور این بازیگر بدون صحنه‌های اکشن تقریباً «غیرممکن» است. اما حالا یکی از فضانوردان ناسا که سابقه حضور دو هفته‌ای در ایستگاه فضایی بین المللی را دارد، از سختی‌های فیلمبرداری در محیط خلاء گفته و تردیدهایی را در مورد فیلم جدید تام کروز به وجود آورده است.

ایران پرسمان


صحنه‌ای از فیلم کوتاه «اوج ترس» که در ایستگاه فضایی بین المللی ساخته شد.
«ریچارد گاریوت»، فضانورد و توسعه دهنده بازی، سال 2008 با پرداخت 30 میلیون دلار با فضاپیمای روسی سایوز به ایستگاه فضایی بین المللی رفت و دو هفته آنجا ماند. او در طول مدت زمان حضورش در ایستگاه فیلمی کوتاه به نام «اوج ترس» (Apogee of Fear) را ساخت. او می‌گوید فیلمبرداری در فضا بسیار سخت‌تر از آنچه است که مردم فکر می‌کنند.
«گاریوت» می‌گوید بازیگران برای حضور در فضا دستمزد بیشتری طلب می‌کنند و فیلمبرداری صحنه‌ها نیز بسیار سخت خواهد بود. به گفته او به خاطر جاذبه کم اجزای صحنه را نمی‌توان در محل مورد نظر قرار داد و صدابرداری به خاطر فن‌های پر سر و صدای ایستگاه کابوس وار خواهد بود.
گاریوت پیش از آمدن به ایستگاه فضایی برنامه ریزی کاملی برای فیلم کوتاهش کرده بود؛ او استوری برد را ایجاد کرد و برای تعیین مکان و زمان استفاده از فضانوردان، دیالوگ ها و حرکات آنان برنامه ریزی کرده بود، ولی با این وجود ساخت فیلم در فضا را بسیار مشکل توصیف کرده است.

ایران پرسمان


نمایی از استوری‌برد فیلم کوتاه «اوج ترس». گاریوت پیش از آمدن به ایستگاه فضایی بین المللی، برای تمام قسمت های فیلم برنامه ریزی کرده بود.
او می‌گوید فضا مکان مناسبی برای انجام حرکات سریع نیست و به جای استفاده از صحنه‌های اکشن و پر زد و خورد باید از صحنه‌هایی که درگیری در آن‌ها کم است استفاده شود.
ظهور شرکت‌های خصوصی توریسم فضایی رفت و آمد به فضا را آسان تر و کم هزینه تر خواهد کرد و مطمئناً پس از فیلم اسپیس ایکس و تام کروز، کمپانی‌های فیلمسازی دیگری به ساخت فیلم در این ایستگاه تمایل نشان خواهند داد. اما با تفاسیر گاریوت به نظر می‌رسد فیلمبرداری صحنه‌های اکشن روی زمین و با استفاده از جلوه‌های کامپیوتری کار منطقی‌تری باشد.

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/149616/آیا-فیلم-«تام-کروز»-و-ناسا-بدون-صحنه‌های-اکشن-است؟
بستن   چاپ