ایران پرسمان
نگاهی به قیمت برنج ، گوشت و شکر در خرداد ماه
سه شنبه 14 مرداد 1399 - 12:01:46
ایران پرسمان - جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می‌دهد که از بین 9 کالای اساسی که وضعیت قیمت آن‌ها در خرداد ماه امسال منتشر شده، قیمت هفت کالا نسبت به خرداد سال قبل افزایش داشته و تنها قیمت گوشت قرمز با کاهش مواجه شده است.

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز ، بر اساس این آمار بیشترین افزایش قیمت در خرداد امسال مربوط به برنج پاکستانی باسماتی درجه یک بوده که قیمت آن با 45 درصد افزایش از 11 هزار و 200 تومان در خرداد سال قبل به 16 هزار و 200 در ماه مشابه سال جاری رسیده است.البته قیمت برنج طارم اعلا، داخلی هاشمی درجه یک و تیلندی در این مدت به ترتیب 7.8، 7.2 و 3.4 درصد افزایش داشته و در خرداد امسال به حدود 26 هزار و 700، 25 هزار و 7500 تومان رسیده است.
قیمت گوشت مرغ هم با 9 درصد افزایش از 11 هزار و 500 تومان در خرداد سال قبل به بیش از 12 هزار و 500 تومان در خرداد امسال رسیده است.اما قیمت گوشت گوساله و گوسفندی در این مدت 13.3 و 3.6 درصد کاهشش یافته و قیمت آن‌ها در آخرین ماه بهار امسال به حدود 76 هزار و 700 و 92 هزار و 900 تومان رسیده است. این در حالی است که قیمت این دو محصول در خرداد سال قبل به ترتیب حدود 88 هزار و 500 و 96 هزار و 300 تومان بوده است.
در این میان قیمت شکر سفید و شکر بسته 900 گرمی در خرداد امسال به ترتیب 8.7 و 2.2 درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش یافته، به‌طوری‌که قیمت هر کیلوگرم شکر سفید و هر بسته 900 گرمی شکر در خرداد امسال به حدود 6950 تومان رسیده است.

ایران پرسمان


ایسنا
2025

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/171012/نگاهی--به--قیمت--برنج-،-گوشت--و--شکر-در-خرداد-ماه
بستن   چاپ