ایران پرسمان
مرگبارترین روزهای کرونایی در استرالیا
دوشنبه 20 مرداد 1399 - 15:23:03
ایران پرسمان - ایرنا / استرالیا این روزها مرگبارترین روزهای کرونایی را تجربه می‌کند، طوری که روز یکشنبه 17 نفر در ایالت ویکتوریا که دومین ایالت پرجمعیت این کشور است، براثر ابتلا به این بیماری جان باختند.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری های غربی، با احتساب موارد جدید مرگ و میر، مجموع فوت شدگان بر اثر کرونا در این ایالت به 210 نفر رسید.
این ایالت واقع در جنوب شرقی استرالیا که بیشترین موارد ابتلا در آن در شهر مبلورن متمرکز است، بیش از دو سوم رقم کلی 21 هزار شمار مبتلایان را به خود اختصاص داده است.
اگرچه استرالیا در پایین آوردن منحنی ابتلا به کرونا در مراحل اولیه موفق عمل کرد، اما ایالت ویکتوریا اکنون مرکز شیوع دوباره این بیماری در این کشور است.
برخی از شدیدترین تدابیر فاصله گذاری اجتماعی در این ایالت به کار گرفته شده که فعالیت های اقتصادی را متوقف کرده است. درمجموع 2 هزار و 758 مورد ابتلا به کرونا در این ایالت گزارش شده است.
مقام های ایالت ویکتوریا که موج دوم همه گیری بیماری کووید-19 در آن شدت یافته است، اعلام کردند: هر شهروند که دستورالعمل‌های مربوط به قرنطینه برای مبارزه با کرونا را نقض کند، با جریمه سنگین تا 20 هزار دلار استرالیا (بیش از 14 هزار دلار آمریکا) رو به رو خواهد شد. قرار است در این ایالت از نیروهای بیشتر ارتش نیز برای ردگیری مبتلایان استفاده شود.
مقام های این کشور خبر دادند که تعداد بیشتری از پرسنل نظامی ارتش برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا به این ایالت اعزام خواهند شد.
استرالیا در ماه‌های گذشته یکی از موفق‌ترین کشورهای جهان در مبارزه با کرونا بود، اما اکنون شدت گرفتن دوباره کرونا در مرکز ایالت ویکتوریا بار دیگر این کشور را در وضعیت دشوار قرار داده و دولت در تلاش است تا با مهار شیوع در ویکتوریا از بروز موج دوم این بیماری در سطح ملی جلوگیری کند.
اما در نیوزیلند، وضعیت متفاوت است. نیوزیلند روز یکشنبه، یک‌صدمین روز بدون کرونا را از زمان شیوع این ویروس در این کشور جشن گرفت.
مبارزه موفقیت آمیز نیوزیلند در سرکوب کووید – 19، اکنون این کشور را به یکی از مکان های امن در جهان تبدیل کرده است.
در کشور نیوزیلند با پنج میلیون نفر جمعیت، زندگی تا حد زیادی به وضعیت عادی بازگشته است. مردم این کشور بار دیگر در استادیوم ها بازی راگبی را تماشا می کنند و بدون ترس از ابتلا به کرونا در رستوران ها غذا می خورند. اما برخی نگرانند که این کشور ممکن است به اندازه کافی برای موج بعدی شیوع کرونا آماده نباشد.
«اشلی بلومفیلد» مدیرکل سازمان بهداشت نیوزیلند گفت: رسیدن به یکصدمین روز بدون انتقال ویروس، نقطه عطف قابل توجهی است، اما همانطور که همه می دانیم نمی توان از عملکرد خود رضایت کامل داشت و مغرور شد.
وی افزود: دیده ایم که در آن سوی مرزها، این ویروس چقدر سریع دوباره شیوع می یابد و در مکان هایی که قبلا تحت کنترل بوده است، شایع می شود؛ از این رو باید برای سرکوب سریع موارد ابتلا در آینده در نیوزیلند آماده باشیم.
نیوزیلند با اعمال قرنطینه سخت در اواخر ماه مارس (اوایل فروردین ماه) زمانی که آزمایش کرونای تنها یکصد نفر مثبت اعلام شده بود، از شر این ویروس خلاص شد. اعمال قرنطینه از گسترش ویروس جلوگیری کرد. در سه ماه گذشته، تنها موارد ابتلای جدید در این کشور به اندک مسافرانی مربوط بود که پس از بازگشت به این کشور در مرز قرنطینه شده بودند.
«مایکل بیکر» متخصص همه گیرشناسی دانشگاه اتاگو نیوزیلند گفت: دانش خوب و مدیریت عالی بود که تفاوت را ایجاد کرد.
وی افزود: اگر به سراسر جهان و کشورهایی که خوب عمل کرده اند، نگاه کنید؛ آمیزه ای از این دو را مشاهده می کنید.
نیوزیلند از همان ابتدای امر، راهبرد حذف این ویروس به جای جلوگیری از گسترش آن را دنبال کرد. بیکر گفت که کشورهای دیگر به طور روزافزونی به رویکرد نیوزیلند برای پاسخ به پرسش های خود در این زمینه توجه می کنند.
وی افزود: سراسر جهان غرب به طور وحشتناکی این تهدید را بد مدیریت کرده و اکنون به این مساله پی برده اند.
در همین حال، نحوه مدیریت «جاسیندا آردرن» نخست وزیر نیوزیلند بر بحران کرونا در سطحی گسترده مورد تمجید و تحسین قرار گرفته است.
رقم کلی موارد ابتلا به کووید – 19 در نیوزیلند به بیش از یک هزار و 500 نفر محدود شد و تنها 22 نفر در این کشور براثر ابتلا به این بیماری جان باختند.

http://www.PorsemanNews.ir/fa/News/173374/مرگبارترین-روزهای-کرونایی-در-استرالیا
بستن   چاپ