ایران پرسمان

آخرين مطالب

اعتراضات ضد صهیونیستی در د‌انشگاه‌های آمریکا غربگرایان را عزادار کرد تحلیل روز

اعتراضات ضد صهیونیستی در د‌انشگاه‌های آمریکا غربگرایان را عزادار کرد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - کیهان /متن پیش رو در سازندگی منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
در حالی که برخی نشریات مدعی اصلاح‌طلبی، گزارش‌های مربوط به اوج‌گیری اعتراضات ضد صهیونیستی در 200 دانشگاه آمریکا و برخی پایتخت‌های اروپایی را از صفحات اول خود حذف کرده‌اند، برخی دیگر می‌کوشند به تحریف و مصادره به مطلوب ماجرا بپردازند.
دیروز در حالی که روزنامه غربگرای شرق، تصاویر و گزارش‌های اعتراضات به جنایات رژیم صهیونیستی را از صفحه اول خود حذف کرده بود، روزنامه سازندگی ارگان حزب کارگزاران، اعتراضات مذکور را به چپ‌ها نسبت داد و سعی کرد انگ کمونیستی به آن بزند؛ انگار که داشتن وجدان درد نسبت به جنایت و نسل‌کشی هفت‌ماهه صهیونیست‌ها متوقف به چپ و راست بودن انسان‌هاست!! یادآور می‌شود کمونیست یا ضدیهود بودن، برچسب‌هایی که پلیس و نیروهای امنیتی در آمریکا و اروپا برای سرکوب جنبش‌های اعتراضی به ویژه اعتراضات ضد صهیونیستی می‌زنند و از این جهت، دنباله‌روی روزنامه سازندگی عجیب و قابل‌تامل است.
روزنامه سازندگی در گزارشی با عنوان «خیزش دانشجویان چپ» می‌نویسد: «آنچه درخصوص اعتراض دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا و فرانسه باید موردنظر قرار بگیرد، این است که برخی از کارشناسان معتقدند که این اقدام را به ‌نوعی باید رگه‌هایی از چپ‌گرایی در ایالات‌متحده دانست که حالا در حال همه‌گیر شدن است. به‌‌ عنوان مثال، مینوچه نعمت شفیق که اقتصاددان مصری‌الاصل و مقام بلندپایه سابق بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول و بانک انگلستان و رئیس سابق دانشکده اقتصاد لندن به‌‌شمار می‌رود و حالا ریاست دانشگاه کلمبیا را به عهده دارد از دو سو تحت فشار است. برخی از دانشجویان، اساتید و قانونگذاران چپ‌گرا از اینکه شفیق به پلیس نیویورک اجازه داد تا اعتراضات دانشجویان طرفدار فلسطین را متوقف کند، خشمگین هستند و علیه او دست به اعتراض زده‌اند و برخی دیگر هم خواهان کناره‌گیری وی هستند. در سوی دیگر این ماجرا هم سرمایه‌داران یهودی هستند که از نیویورک تا کالیفرنیا و حتی در اروپا حضور دارند و طی دهه‌های مختلف با نفوذی که داشتند، توانستند بورس‌های تحصیلی را از مجرای پژوهشکده‌ها و دانشگاه‌های مطرح دنیا به بسیاری از ساکنان خاورمیانه و آفریقا اعطا کنند که حالا همین اشخاص در حال موضع‌گیری علیه ریاست دانشگاه‌ها و مقامات سیاسی آمریکا هستند».
در همین حال روزنامه هم‌میهن سعی کرد اعتراضات جامعه دانشگاهی آمریکا را با برخی دستکاری‌های خارجی در دانشگاه‌های ایران در سال‌های گذشته مقایسه کند و ضمن این که بزرگی اعتراضات اساتید و دانشگاهیان در 
200 دانشگاه آمریکا علیه نسل‌کشی در غزه را پنهان می‌کند، نوعی این همانی میان تحرکات ناکام گروهک‌های برانداز در ایران و اعتراضات خودجوش دانشجویی در آمریکا و اروپا برقرار کند.
هم‌میهن در سرمقاله خود می‌نویسد: «جنبش دانشجویی در هر جامعه‌ای، نشانه‌ای از وجود یک درد درمان‌نشده و مزمن در نهادهای متعارف آن است. مثل تب که علامت عفونت است. هرگاه ساختار قدرت مانع از تغییرات ضروری می‌شود، کم‌کم شکاف‌های اجتماعی را افزایش داده و نوعی ناترازی را در جامعه و سیاست ایجاد می‌کند و چون نهادهای رسمی وضعیت را پذیرفته‌اند یا ذی‌نفع هستند، در نتیجه قادر به حل این وضعیت ناپایدار نیستند... متأسفانه این روزها محافل اقتدارگرای داخل کشور به‌جای آنکه از این موارد درس بگیرند و اجازه ندهند که اعتراضات جامعه و دانشجویان عمیق‌تر شود، به شکل غلطی نتیجه می‌گیرند که: «پس ما خوبیم!». مواجهه نادرست غربی‌ها با دانشجویان و استادان و هنرمندان و نویسندگان خود واجد سویه‌های درس‌آموزی هم هست. آنان درپی پنهان‌کاری نیستند، گزارش‌ها و تصاویر آن اعتراضات و اقدامات پلیس مستقیم مخابره و منتشر می‌شود و طبعاً اگر دادگاهی هم باشد، علنی و با مقررات کامل دادرسی است. اگر اعتراضات دانشجویی موجود در ایالات‌متحده ادامه یابد، به‌طور طبیعی بیش از آنکه با سرکوب نهائی و کامل روبه‌رو شود، با درس‌آموزی و موفقیت نسبی مواجه خواهد شد. جامعه سالم و متعارف جامعه‌ای نیست که هیچ اعتراض و یا خشونتی در آن نباشد. جامعه سالم راه‌هایی برای رسیدن به تفاهم و عبور مسالمت‌آمیز از اختلافات را دارد. این کار با ارجاع داوری نهائی به مردم و نیز وجود نهادهای مستقل چون نیروی مسلح و دستگاه قضائی مستقل‌شدنی خواهد بود و پس از هر اعتراض و حتی درگیری و بازداشت‌هایی، جامعه به وضعیت تعادلی و البته در یک پله بالاتر از گذشته قرار خواهد گرفت».
این اظهارات و مقایسه در حالی است که همین حالا دانشجویان و اساتید معترض به نسل‌کشی اسرائیل (قتل‌عام بیش از 40هزار نفر و آواره کردن دومیلیون نفر) در آمریکا سرکوب و مضروب می‌شوند یا در معرض اخراج از تحصیل و اشتغال قرار می‌گیرند؛ و حال آن‌که نه از خارج توسط سرویس‌های جاسوسی و گروهک‌های تروریست و تجزیه‌طلب حمایت می‌شوند، نه اقدام به ضرب و شتم و فحاشی و تخریب اماکن و آتش‌افروزی و... می‌کنند، نه به پلیس و نیروهای امنیتی حمله می‌کنند و آنها را مضروب می‌کنند و یا به قتل می‌رسانند، نه خودروی پلیس و آمبولانس را آتش می‌زنند. رفتار‌های زننده‌ای که در اغتشاشات سال‌های 1378، 1388، 1398 و 1401 از سوی آشوبگران و اشرار آدمکش و برخی عناصر نفوذی گروهک‌ها در دانشگاه در کشورمان دیده شد و مورد حمایت کامل آمریکا و رژیم کودک‌کش اسرائیل قرار گرفت.
اجمالاً این که اعتراضات ضد صهیونیستی اخیر در دانشگاه‌ها و خیابان‌های اروپایی و آمریکایی- که اتفاقا با سرکوب شدید پلیس و اختناق گسترده در مدیریت دانشگاه‌ها همراه بوده، محافل همسوی غربگرا را به تلاطم انداخته و نمی‌دانند با بی‌حیثیت شدن مدعیان حقوق بشر و لیبرال دموکراسی در دنیا کنار بیایند یا قیام اعتراضی مردم و نخبگان در غرب علیه این نظم ظالمانه و ضد انسانی؟!

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1114697/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین ژاپنی‌های بازار خودرو در ایران

ممنوعیت عرضه‌های اولیه برداشته شد

تصویری از 2 پلنگ ایرانی در پارک ملی ساریگل خراسان شمالی

استوری؛ ما و امام رضا (ع)

کشف سیاره‌ای که همسایه‌ها آن را تحت فشار گذاشته‌اند!

7 خدمه دیگر کشتی توقیفی MSC ARIES به کشورشان بازگشتند

عضو کمیسیون امنیت مجلس: با هرگونه محدودسازی نمایش‌خانگی مخالفیم

رئیس‌جمهور میهمان نمایشگاه کتاب شد

کره شمالی سامانه توپخانه‌ای آزمایش کرد

تجمع در بغداد برای حمایت از مقاومت مردم فلسطین

صحنه‌هایی از هدف قرار دادن نیروها و ادوات جنگی اشغالگران اسرائیلی

دفاع هوایی روسیه 16 پهپاد و 21 راکت را سرنگون کرد

شب خونین در فلسطین اشغالی

تظاهرات مردم مکزیک در مقابل سفارت اسرائیل

پرچم فلسطین به جای آمریکا در دانشگاه پورتوریکو

میشوستین نخست وزیر روسیه شد

نیشن: عملیات موفق ایران، اسرائیل را عمیقا پشیمان کرد

جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه خودرو

آخرین وضعیت بازار رمزارزها؛ بیت‌کوین و اتریوم سقوط کردند

استوری/ بمناسبت میلاد حضرت معصومه (س)

داستانک/ نتیجه حکم به ناحق

قلعه تاریخی کردشت در شهرستان جلفا

نمایشگاه کتاب در دو روز 74 میلیارد تومان فروخت

گزارش کمیسیون مشترک درباره طرح صیانت در دستور کار مجلس

احمدی‌نژاد بامداد امروز به تهران بازگشت

واکنش ایران به اقدام مجلس عوام کانادا در تروریستی اعلام کردن سپاه

حمله اوکراین به انبار نفت در «لوهانسک»؛ 11 نفر کشته و زخمی شدند

هیئت علمی دانشگاه پنسیلوانیا همگام با دانشجویان معترض

امارات پیشنهاد نتانیاهو برای مدیریت غزه را رد کرد

نماینده رژیم صهیونیستی منشور سازمان ملل را در خردکن انداخت

کناره‌گیری زود هنگام کوچک‌ترین پسر ترامپ از سیاست

سوئدی‌ها علیه اسرائیل به خیابان ریختند

بازداشت حامیان فلسطین در منهتن آمریکا

کلمبیا خواستار صدور حکم بازداشت نتانیاهو شد

تداوم تظاهرات ضدصهیونیستی در پایتخت مغرب

سرمقاله ابتکار/ اصولگرایان ومارهای درآستین ؟!

سرمقاله اطلاعات/ پشت پرده دور جدید مقابله با «یهود ستیزی»

کرمانشاه بر قله بیکاری ایران؛ وضعیت خاص بازار کار در چهار استان

جریمه 250 همتی مالیاتی بانک‌هایی که وام مسکن ندادند

تفال/ بازآی و دل تنگ مرا مونس جان باش

تفال/ خستگان را چو طلب باشد و قوت نبود

تقویم تاریخ/ جدا شدن بحرین از ایران با تأیید سازمان ملل متحد (1349 ش)

حکمت/ راز خود را فاش نکنید

خروج فضاپیمای استارشیپ از آشیانه، برای آخرین تست های قبل از پرتاب

داستانک/ کجا را نگاه می‌کنید؟

اسامی کامل راهیافتگان به مجلس دوازدهم؛ پرونده انتخابات بسته شد

آتش‌سوزی گسترده در پی حمله حزب‌الله به فلسطین اشغالی

پارلمان کویت منحل شد

فرانسه خواستار توقف فوری عملیات نظامی علیه رفح شد

خاطره‌ منیر شفیق از اشغال خانه پدری توسط صهیونیست‌ها