ایران پرسمان

آخرين مطالب

تعاملات علمی با کشورهای اسلامی مزیت اصلی گردشگری سلامت است معاونت امور زنان و خانواده

تعاملات علمی با کشورهای اسلامی مزیت اصلی گردشگری سلامت است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اشتراکات فرهنگی، اجتماعی و نیز تعاملات علمی با کشورهای اسلامی جزء مزیت‌های اصلی رشد صنعت گردشگری و به ویژه حوزه‌ی گردشگری سلامت خواهد بود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اشتراکات فرهنگی، اجتماعی و نیز تعاملات علمی با کشورهای اسلامی جزء مزیت‌های اصلی رشد صنعت گردشگری و به ویژه حوزه‌ی گردشگری سلامت خواهد بود. به گزارش روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ خانم دکتر خزعلی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده،روز دوشنبه مورخ 17 آبان ماه در پنجمین کنگره‌ی بین‌المللی سلامت کشورهای اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهدا و به خصوص شهدای سلامت اظهار داشت: مسئله‌ی گردشگری یکی از مسائلی هست که همیشه به عنوان یک حرکت فرهنگی و تمدنی در جهان مورد بحث بوده واکنون نیز به نام‌های مختلف و تخصص‌های گوناگون تقسیم‌بندی و مطرح می‌شود .
معاون امور زنان و خانواده‌ی ریاست جمهوری، با بیان این مطلب که گردشگری در قرون گذشته نیز رواج داشته، افزود: متنبی شاعر معروف عرب زبان بعد از سفر خود به کشور ما، ایران را به بهشت تشبیه می‌کند اما هم‌زبان نبودن و عدم آشنایی با زبان فارسی را به عنوان یه آسیب در زبان خود مطرح کرده؛ و امروز نیز بحث مترجمی در حوزه گردشگری یکی از مباحث قابل تأمل می‌باشد .
خانم دکتر خزعلی با تأکید به این مطلب که گردشگری سلامت زمانی در گردشگری سیاحتی و زیارتی خلاصه میشد بیان داشت: الان برای توسعه‌ی گردشگری سلامت باید امکانات موجود را با همدیگر ضمیمه کرد تا هم‌افزایی صورت بگیرد آن هم در هر زمینه‌ی که بین کشورهای اسلامی این تخصص و توانمندی وجود دارد .
خانم دکتر خزعلی در ادامه‌ی مبحث توسعه‌‌ی گردشگری سلامت با استناد به آیه‌ی 200سوره‌ی مبارکه‌ی آل‌عمران گفت: توانمندی‌های کشورهای اسلامی باید با هماهنگی و شکیبایی بیشتر، فراتر از مرزهای جغرافیایی در تمام حوزه‌های علم و دانش و فرهنگ تقویت شود تا بتوانیم در این زمینه هم، در جهان رتبه‌دار باشیم و حرف اول را بزنیم و‌ حتی توانایی و دستآوردهای خود را به کشورهای غیرمسلمان صادر کنیم .
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های موجود کشور، در طب اسلامی و دسترسی به گیاهان دارویی و طبیعت درمانی عنوان کرد: دسترسی آسان و قیمت مناسبِ خدمات مختلف از جمله مبحث آموزش به عنوان امتیازات نسبی گردشگری در ایران مطرح است که منجر به رشد این صنعت خواهد شد و سوی دیگر اشتراکات فرهنگی، اجتماعی و نیز تعاملات علمی با کشورهای اسلامی جزء مزیت‌های اصلی رشد این صنعت و به ویژه صنعت گردشگری سلامت خواهد بود .
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و‌ خانواده در خصوص استقبال بانوان کشورهای مسلمان از خدمات پزشکی توسط متخصصان زن در ایران گفت: خیلی از خانوم‌های کشورهای مسلمان و زنان مسلمان این تقاضا را دارند که یک پزشک زن در جریان معالجه و درمان ایشان ورود کند و حضور بانوان متخصص ایرانی در عرصه‌های مختلف پزشکی می‌تواند بستر مناسبی برای تعاملات بیشتر در صنعت گردشگری سلامت باشد .
خزعلی عنوان داشت مطابق آمار، گردشگری سلامت با همه‌ی شرایط خاص، بحران‌های اقتصادی و کرونا در سال‌های اخیر همچون گذشته‌ی این صنعت، رشد اقتصادی خوبی داشته، که با سرمایه‌گذاری جدی می‌توان نسبت به برخی منابع موجود، قوی‌تر عمل کنیم تا سوددهی بیشتری نیز داشته باشد، اقتصادی صرف نیست و ادامه داد: کشورهای اسلامی در صنعت گردشگری سلامت، باید تعاملات علمی بالا و چشمگیری داشته باشند و از نظر علمی توانمندی‌های خود را به یکدیگر منتقل کنند .
معاون امور زنان و خانواده ی ریاست جمهوری با بیان این مطلب که کشورهای اسلامی باید از نظر مرجعیت علمی با یکدیگر تعامل داشته باشند اظهارداشت: غرب اجازه نمیدهد برخی تخصص‌ها در کشورهای مسلمان وارد شود اما ما همچون همیشه باید با همت جوانان خود این انحصار علمی و تخصصی رایج در جهان غرب را از میان برداریم .
معاون رئیس‌جمهور بر جدیت بیشتر مبحث آموزش در گردشگری سلامت و درمان تاکید کرد و گفت: باید روی آموزش پزشکی نیز در صنعت گردشگری سلامت و درمان هم سرمایه‌گذاری شود و این موقعیت را در این حوزه از دست ندهیم .
خانم دکتر خزعلی در صنعت کردشگری سلامت و مبحث آموزش سه نکته را خاطرنشان کرد و افزود: آموزش نکته‌ی نخستی است که باید کشورهای اسلامی به آن توجه داشته باشند و تبادل خوبی در این حوزه بین کشورها صورت بگیرد و مطلب بعدی سرمایه‌گذاری روی بانوان می‌باشد که بیشترین مراجعات پزشکی را دارند و در این بین بسیاری از زنان ترجیح میدهند در طول درمان خود تنها به پزشک خانوم متخصص مراجعه کنند و مبحث آخر «توجه به اشتراکات فرهنگی»ست که می‌تواندبه توسعه و جذب گردشگری سلامت کمک کند .
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به تلاش و برنامه دولت جهت تسهیل صدور مجوزهای گردشگری سلامت اشاره کرد و اذعان داشت: برای تضمین کیفیت خدمات گردشگری سلامت، باید خدمات درمان و گردشگری شفاف و‌ همچنین خدمات پس از درمان را هم به صورت دقیق پیگیری کنیم و نیز در آموزش مترجمان متخصصو مسلط به آداب میهمان‌نوازی و پرستاری و نیز اصطلاحات پزشکی سرمایه‌گذاری مناسبی شود .

ایران پرسمان


لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/339611/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش 5 تا 40 درصدی قیمت خودروهای چینی در بازار

واریز مستمری فوق‌العاده به حساب مددجویان سیل‌زده در سیستان

بی‌تفاوتی اسنپ فود نسبت به اعتراض کاربران؛ پول از دسته رفته مشتریان چه می‌شود؟

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: اتحادیه‌ ناشران در حوزه فرهنگ مقاومت ایجاد شود

موتور سوار ماند موتورش رفت!

روستایی شگفت انگیز در سوئیس

پنکه سقفی ساخت دهه 20 میلادی سال 1920

تولید میکروداروی پلیمری درمان نوعی قارچ ناخن

داستانک/ چند روز در رم می مانید

هشدار جدی سعیدی درباره تقسیم استان سیستان و بلوچستان

عذرخواهی آقای نماینده در نطق خداحافظی‌اش با مجلس

آتش‌سوزی در پایگاه ارتش اسرائیل در شمال تل‌آویو

تایمز: حماس شکست‌ناپذیر است

انتقاد رئیس سازمان بازرسی از وضعیت بازپرداخت تسهیلات صندوق توسعه

زمان الکترونیکی شدن مجوزهای نظام روانشناسی مشخص شد

دستور رئیسی برای صفر شدن صف وام ازدواج به کجا رسید؟

پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری برای اول تا 18 خرداد آغاز شد

نظر عضو سندیکای صنایع کنسرو برای نامه‌ برخی فعالان اقتصادی درباره سیاست‌های ارزی بانک مرکزی

افزایش دو میلیون تومانی حقوق کارکنان خدماتی مدارس

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با دختران شهدا

اتحادیه‌ ناشران در حوزه فرهنگ مقاومت ایجاد شود.

ماجرای اصالت ایرانی مادر «مامون»

حکمت/ سخن امام علی (ع) درباره خوشبخت‌ترین مردم

تصاویری زیبا از حرکت هماهنگ پرندگان در آسمان

امروز در فضا؛ تلسکوپ ایکس‌ام‌ام-نیوتن در معرض دید عموم قرار گرفت

موی انسان نفت را از محیط زیست پاک می‌کند

شاعرانه/ من به مهمانی جهان آمده ام

پند زیبای سعدی از زبان باران نیکراه

ناگفته‌های دیپلمات ایرانی آزاد شده از زندان‌های آلمان و بلژیک

نطق جنجالی نماینده‌ای که رای نیاورد؛ وای بر کسانی که به نام انقلاب به قدرت رسیدند و امروز آبروی انقلاب را به حراج گذاشته‌اند

رئیس‌جمهور وارد مشهد شد

واکنش حماس به اظهارات متوهمانه نتانیاهو

فرار شهرک‌نشینان صهیونیست لحظه شلیک موشک به سدیروت

انتقال 5 نظامی مجروح بدحال به بیمارستانی در تل آویو

عضو هیات رئیسه مجلس: افزایش قیمت خودرو بی‌عدالتی است

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی برای بدهکاران خط و نشان کشید

دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت: موضوع جمعیت هنوز اولویت اصلی مدیران کشور نیست!

20 گناه کبیره ای که‌ عامل آن زبان است!

تلاوت سوره «حشر» با صدای استاد پرهیزگار

شر در رابطۀ با مخلوق است، نه خالق!

نیازمندی ها در هوای مطبوع اردیبهشتی

مهندسی در مقیاس میکرو برای کاهش دما در قطعات الکترونیکی

ذخیره‌سازی نمونه‌های در حال انقراض در قمر زمین

دلی که خونابه‌ی غم بود و جگر گوشه درد

شاعرانه/ ما خسته‌ایم! خسته به معنای واقعی

وزیر سابق جهاد در دولت سیزدهم به 3 سال حبس محکوم شد

بیانات رهبر انقلاب درباره حکیم ابوالقاسم فردوسی

رئیس‌جمهور خطاب به مسئولان وزارت ارتباطات: گلایه مردم در حوزه اینترنت با حساسیت دنبال شود

واکنش مطهری به نامه روحانی در نقد دلایل ردصلاحیتش

رهبر انقلاب: نگران زبان فارسی هستم