يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
سیاست روز

۲۶ هزار یهودی آمریکایی با امضای طوماری خواستار کمک به غزه شدند

۲۶ هزار یهودی آمریکایی با امضای طوماری خواستار کمک به غزه شدند
ایران پرسمان - شفقنا / بیش از ۲۶۰۰۰ یهودی خاخام آمریکایی طوماری را امضا کرده‌اند که خواستار ورود کمک‌های بشردوستانه به ساکنان نوار غزه و پایان دادن به محاصره این منطقه توسط ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - شفقنا / بیش از 26000 یهودی خاخام آمریکایی طوماری را امضا کرده‌اند که خواستار ورود کمک‌های بشردوستانه به ساکنان نوار غزه و پایان دادن به محاصره این منطقه توسط کابینه اسرائیل است.
به گزارش العربی الجدید، تقریباً 25437 نفر و 781 خاخام این طومار را امضا کرده‌اند. کمپین «یهودیان برای کمک‌های بشردوستانه به غزه» در تلاش است تا به 36000 یهودی در سراسر آمریکا دسترسی پیدا کند.
این کمپین این هفته یک آگهی تمام صفحه در روزنامه نیویورک تایمز منتشر کرد که شامل این پیام بود: «اتحاد جامعه یهودی پیرامون این طومار، بیانیه‌ای قدرتمند از همبستگی با فلسطینیان در غزه و پیامی به سیاست‌گذاران و مقامات منتخب است تا بدانند که یهودیان در سراسر جهان با سیاست گرسنگی اجباری کابینه اسرائیل مخالفند.»
نیروهای امنیتی شهر نیویورک روز جمعه چندین عضو این کمپین را پس از تجمع در مقابل دفاتر سناتور دموکرات چاک شومر، رهبر اقلیت سنا و سناتور کریستن گیلیبرند دستگیر کردند، معترضان به شدت از دولت آمریکا انتقاد کردند و شعارهایی مانند «گرسنگی غزه را متوقف کنید» سر دادند.
این کمپین خواستار پایان دادن به گرسنگی در غزه است و به شدت از بنیاد بشردوستانه غزه انتقاد کرده است. آنها تصریح کردند که این بنیاد نیازها را برآورده نمی‌کند و به عنوان محلی برای خشونت علیه غیرنظامیانی که سعی در سیر کردن خانواده‌های خود دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
آنها به حمایت خود از آشپزخانه خیریه غزه که توسط هانی المدهون، مدیر فعالیت‌های خیریه آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی (UNRWA)، در غزه اداره می‌شود، اشاره کردند. تعدادی از سازمان‌ها از جمله «خاخام‌های طرفدار آتش‌بس، اگرچه نه اکنون، و یهودیان طرفدار عدالت نژادی و اقتصادی» از این کمپین حمایت می‌کنند.
طی چندین ماه‌ گذشته، اسرائیل از ورود غذا و دارو به غزه جلوگیری کرده و بیش از دو میلیون نفر را در نوار غزه دچار گرسنگی کرده است. این بخشی از طرح اسرائیل است که طی سال‌های 2024 و 2025 در حال تهیه بود و هدف آن کنترل کمک‌های بشردوستانه و نظارت بر دریافت‌کنندگان آن بود.
این طرح با تأسیس بنیاد بشردوستانه غزه به اوج خود رسید. طی هفته‌های گذشته، ارتش اسرائیل بیش از 1000 غیرنظامی را در مسیر رسیدن به مراکز کمک‌های بشردوستانه تحت حمایت آمریکا و اسرائیل کشته است.
طی دو سال گذشته، اسرائیل همچنین ده‌ها هزار کودک و زن را کشته و بیمارستان‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد و کلیساها را ویران کرده‌ است.
بازار


نظرات شما