ایران پرسمان - آخرین خبر / وزیر امور خارجه با شبکه اینترنتی صحرا گفت: این انسجام بخشی اش ناشی از عرق ایرانی و ایرانیگری است و تعصبی که ایرانیان همواره به کشور و خاک خود داشتهاند.
*همه مردم داخل و خارج کشور مظلومیت ایران و ایرانی را احساس کردند؛ رژیم صهیونیستی هیچ دلیلی برای این تهاجم نداشت، هیچ خلافی مرتکب نشده بودیم که کوچکترین توجیهی برای آن ایجاد کند. برنامه هستهای ما کاملاً صلحآمیز و حق ماست؛ ما دقیقاً حق خود را اجرا کرده بودیم و هیچ انحرافی به سوی تولید سلاح نداشتهایم و گزارش هم نشده است.
بازار ![]()
*مردم احساس کردند دولت و حاکمیت معقول و منطقی رفتار میکند، اهل گفتوگو و تعامل است و هیچ توجیهی برای این اقدام وجود نداشت. بنابراین، احساس ایران و ایرانیگری و عرق به وطن و خاک در جای خود و این که مردم دیدند حاکمیت مسیر درستی پیموده و برای دیپلماسی و راهحلهای صلحآمیز تلاش کرده است، حمایت را بیشتر کرد.
*ما شاهد مقاومتی در این دوازده روز بودیم که به یک نقطه عطف تاریخی تبدیل شد.