چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴
جهان ما

هم‌پیمانان نتانیاهو در حال بررسی برگزاری انتخابات مستقیم هستند

هم‌پیمانان نتانیاهو در حال بررسی برگزاری انتخابات مستقیم هستند
ایران پرسمان - ایرنا /رادیو ارتش رژیم صهیونیستی امروز صبح گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم در حال بررسی ایده‌ای برای برگزاری انتخابات مستقیم، در سال پیش‌رو ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا /رادیو ارتش رژیم صهیونیستی امروز صبح گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم در حال بررسی ایده‌ای برای برگزاری انتخابات مستقیم، در سال پیش‌رو است. این ایده در حالی مطرح می‌شود که او در نظرسنجی‌های داخلی کنونی جایگاه بهتری نسبت به رقبای خود دارد.
 رادیو ارتش رژیم صهیونیستی امروز صبح (چهارشنبه) خبر داد که دفتر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حال بررسی احتمال برگزاری انتخابات 2026 به صورت مستقیم، مشابه انتخابات سال 1996 و حمایت از برنده انتخابات به عنوان «پیام انسجام و اتحاد اسرائیل» است.
این ایده در حالی مطرح شده است که نظرسنجی‌های داخلی رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که نتانیاهو (و نه حزب لیکود) نسبت به رقبای خود جایگاه برتری دارد.
بازار
شبکه خبری «هفت» رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد که هم‌پیمانان و نزدیکان نتانیاهو این این جزئیات را تأیید کردند، اما دفتر نخست وزیر آنها را تکذیب کرده است.
آنها قصد دارند پیش‌نویس قانونی را در کنست (پارلمان اسرائیل) مطرح کنند که راه را برای انتخاب مستقیم نخست‌وزیر آتی هموار می‌کند.
گفته می‌شود، پیش‌نویس قانون از سوی کسانی در کنست مطرح شده است که خواهان توقف محاکمه نتانیاهو به اتهام فساد مالی هستند و هدف آنها حفظ قدرت سیاسی ائتلاف حاکم بر کابینه است.
این قانون ایده جدیدی نیست؛ زیرا علاوه بر اجرای آن در انتخابات سال 1996، در سال 2020، بیست و دومین کنست هم مطرح شده بود. در آن زمان حزب لیکود و احزاب یهودیان ارتدوکس (حریدی) از این ایده حمایت کردند. نتانیاهو در سال 2019 نیز خواستار انتخاب مستقیم و تعیین نخست‌وزیر از بین خودش یا «بنی گانتس»، رئیس حزب اردوگاه دولتی (حزب آبی سفید سابق) شده بود.
با این حال، مشخص نیست این طرح خواهد توانست حداقل رای 61 عضو کنست را به دست آورد؛ اما نتانیاهو برای حفظ قدرت سیاسی با این طرح موافق است. این در حالی است که اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در تلاش برای متحدشدن و تأسیس حزب جدید با هدف کنار زدن و شکست نتانیاهو در انتخابات 2026 هستند.
انتظار می‌رود این ایده با مخالفت شدیدی از سوی احزب اپوزیسیون روبرو شود.


نظرات شما