ایران پرسمان - شفقنا / «محمد شیاع السودانی»،نخستوزیر عراق به مناسب شهادت امام حسین علیه السلام و یاران ایشان در بیانیهای اعلام کرد: «شهادت امام در روز عاشورا چهره تاریخ را تغییر داد و به سنجهای برای تفکیک حق از تاریکی باطل تبدیل شد.»
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق(واع)، السودانی تصریح کرد: «دلاوری و ارزشهای شجاعت در کربلای معلی به پناهگاه و ملجئی برای انقلابیون و رهروان طریق اصلاحات و ظلمستیزی بدل شد، واقعه عاشورا نشانگر واقعی رویکرد رسالتمحور اسلام ناب محمدی و رویکرد انسانی عقیدتی در اصلاح مسیری است که همراه با دستگاه حاکمه و جامعه به انحراف کشیده شد.»
وی افزود: «امام حسین علیه السلام برای نجات دین خدا و پیامبرش از نابودی و طلب اصلاح و رسواسازی حاکم فاسقی خروج کرد که حق را دچار تحریف کرده و بر امورات مسلمانان سیطره یافته بود.»
نخستوزیر عراق تصریح کرد: «حماسه کربلا آزمون واقعی برای امت اسلامی بود؛ امتی که میدید نوه پیامبرش با اهل بیت و اصحابش خروج کرده و هیچ بهانهای برای کوتاهی در یاری به حق نداشت.»
السودانی تاکید کرد: «ما سالروز فاجعه عاشورا راچراغ راهی برای طی مسیر حسینی و دفاع از ارزشهایی از قبیل انجام اصلاح و مقابله با فساد میدانیم که امام برای آن به شهادت رسید، ما از ابتدای برعهده گرفتن مسئولیت، بر اساس رعایت حق دولت و مردم و جلوگیری از خطرات و درگیریهایی که نزدیک بود منطقه را به ناکجاآباد سوق دهد، عمل کردیم.»
وی تاکید کرد: «ما برای ایجاد نهادهای دولتی مبتنی بر اصول سالم و تقویت جایگاه عراق در میان کشورهای دیگر حرکت کردیم و علیرغم تلاشهای گمراهکننده که فعالیت دولت را هدف گرفت، ما در مسیر اصلاحات، سازندگی و توسعه طی مسیر کردیم.»
السودانی تصریح کرد: «ملتهای عربی و اسلامی امروز نیازمندتر از همیشه به اهتمام به آموزههای امام حسین و جانفشانی ایشان برای وحدت، رفع ظلم و تجاوز قدرتهای متوحش علیه مردممان در غزه و لبنان و علیه جمهوری اسلامی ایران است.»
نخستوزیر عراق در پایان گفت: «سرزمین عراق مفتخر به دربرگرفتن پیکر مطهر امام حسین علیه السلام است و عراقیهای شجاع و حسینی در درازنای تاریخ مسئولیت یادآوری این حماسه حسینی جاودان به مردم را برعهده داشتهاند.»
بازار ![]()