جمعه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴
جهان ما

واشنگتن: سوریه بر سر دوراهی قرار دارد

واشنگتن: سوریه بر سر دوراهی قرار دارد
ایران پرسمان - ایسنا / معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت سوریه بر سر یک دوراهی قرار دارد و رئیس‌جمهور ایالات متحده به روشنی گفته که می‌خواهد به سوریه فرصتی برای موفقیت بدهد. ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت سوریه بر سر یک دوراهی قرار دارد و رئیس‌جمهور ایالات متحده به روشنی گفته که می‌خواهد به سوریه فرصتی برای موفقیت بدهد.
به گزارش ایسنا، «تامی پیگوت» معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه پنجشنبه در سخنانی به وضعیت سوریه اشاره کرد و مدعی شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا قصد دارد به سوریه فرصتی برای موفقیت ارائه دهد.
طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا عنوان کرد: «ما از تصمیم دولت لبنان برای واگذاری اختیار داشتن سلاح به ارتش به عنوان یک اقدام ملی استقبال می‌کنیم و این گامی به سوی حاکمیت ملی است.»
بازار
پیگوت درخصوص وضعیت جنگ غزه و وضعیت کرانه باختری گفت: «ما می‌خواهیم کرانه باختری باثبات باشد، امنیت اسرائیل را تهدید نکند و بخشی از روند صلح در منطقه باشد.»
او مدعی شد: «ما می‌خواهیم شاهد ورود کمک‌های بیشتر به نوار غزه باشیم، بدون اینکه حماس آنها را سرقت کند.»
تامی پیگوت در مورد اینکه آیا ایالات متحده در تاریخ 8 اوت (17 مرداد) به دلیل پایان مهلت تعیین شده توسط «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای توافق در مورد اوکراین، تحریم‌هایی را علیه روسیه اعمال خواهد کرد یا خیر، خودداری کرد.
وی همچنین از تایید یا تکذیب گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر اینکه دونالد ترامپ دیدار خود با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه را به موافقت پوتین با دیدار با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین مشروط کرده است، خودداری کرد.
پیگوت در این جلسه توجیهی در پاسخ به سوالی در مورد این گزارش گفت: «من شما را برای جزئیات برنامه رئیس‌جمهور به کاخ سفید ارجاع می‌دهم. چیزی که می‌توانم بگویم این است که با نگاهی به گذشته، همانطور که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه توضیح داده است، ما به‌طور مداوم با شرکای خود در اروپا و با اوکراین در ارتباط بوده‌ایم. هدف نهایی ما پایان دادن به این درگیری و کشاندن طرفین به پای میز مذاکره برای رسیدن به آتش‌بس و صلح طولانی و پایدار است.»
روزنامه «نیویورک پست» به نقل از یک مقام کاخ سفید گزارش می‌دهد: «رئیس‌جمهور ایالات متحده شرطی دارد و می‌گوید که برای دیدار با رئیس‌جمهور پوتین ابتدا باید رئیس‌جمهور روسیه با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین دیدار کند. البته هنوز مکانی برای این دیدار تعیین نشده است.»


نظرات شما