شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴
جهان ما

حماس: در مرحله انتقالی کنترل امنیتی غزه را در دست خواهیم داشت

حماس: در مرحله انتقالی کنترل امنیتی غزه را در دست خواهیم داشت
ایران پرسمان - ایسنا / یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس با بیان اینکه این جنبش در مرحله انتقالی، کنترل امنیتی غزه را در دست خواهد گرفت، تصریح کرد که مساله تحویل اجساد اسیران ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس با بیان اینکه این جنبش در مرحله انتقالی، کنترل امنیتی غزه را در دست خواهد گرفت، تصریح کرد که مساله تحویل اجساد اسیران صهیونیست پیچیده است و به زمان نیاز دارد.
غازی حمد، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد: اسرائیل تهدید به استفاده از زور می‌کند و این چیز عجیبی از سوی این رژیم نیست. ما از جانب خود به توافقی که صهیونیست‌ها به صورت روزانه آن را نقض می‌کنند، پایبندیم.
بازار
غازی حمد در مصاحبه با المیادین گفت: اشغالگران در نوار غزه نتوانستند به اهداف خود دست یابند به همین دلیل جای تعجب نیست که آنها به فکر روش‌های وحشیانه باشند.
وی افزود: مسئله اجساد اسیران صهیونیست پیچیده است و به زمان نیاز دارد؛ زیرا ارتش این رژیم نوار غزه را زیر و رو کرد و ما این موضوع را به میانجیگران تشریح کردیم.
این عضو ارشد حماس عنوان داشت: ما اجساد را باز خواهیم گرداند و به توافق پایبند هستیم؛ همانطور که وعده داده‌ایم. آنچه اکنون در جریان است تلاش اسرائیل برای اعمال فشار است.
حمد اظهار داشت: روش اسرائیل در اعمال فشار درباره اجساد قابل قبول نیست؛ ما اوضاع میدانی را به میانجیگران انتقال دادیم؛ آنها این مسئله را درک کردند.
وی گفت: ما از زمان اجرای توافق آتش‌بس شهادت 28 غیرنظامی به ضرب گلوله اشغالگران؛ به علاوه موارد زیادی که صهیونیست‌ها توافق را نقض کرده‌اند، مستند کردیم.
حمد تاکید کرد: ما این نقض‌ها و پیشروی تانک‌های اسرائیل در داخل خط زرد در نوار غزه را مستند می‌کنیم.
این عضو دفتر سیاسی حماس با تاکید بر پایبندی مقاومت به طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و تکمیل مرحله نخست توافق؛ گفت: ما در تلاش برای حفظ هویت فلسطینی و بازسازی نوار غزه هستیم و نباید هیچکدام از این دو مسئله به بهای دیگری تمام شود.
وی اظهار داشت: سلاح مقاومت سلاحی مشروع و ملی است و فقط علیه اشغالگران استفاده می‌شود.
حمد با اشاره به دیدگاه مشترک و جمعی همه گروه‌ها در خصوص لزوم حکمرانی فلسطینی‌ها بر نوار غزه، گفت: ما خواهان کمیته حکمرانی که تحت قیمومیت بین‌المللی باشد؛ نیستیم.
در همین حال، محمد نزال، از رهبران ارشد جنبش حماس در مصاحبه با خبرگزاری رویترز گفت: حماس خواهان آتش‌بسی 3 إلی 5 ساله برای بازسازی نوار غزه و نه آمادگی برای جنگ بعدی است.
نزال اظهار کرد: حماس درصدد است کنترل امنیتی غزه را طی دوره انتقالی در دست داشته باشد.


نظرات شما