سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴
جهان ما

دیدار قریب الوقوع زلنسکی و ویتکاف

دیدار قریب الوقوع زلنسکی و ویتکاف
ایران پرسمان - فرارو / منابع ترکیه‌ای امروز (سه‌شنبه) در گفت‌وگو با رویترز تأیید کردند که استیو ویتکاف فردا چهارشنبه برای شرکت در مذاکرات برنامه‌ریزی شده با ولودیمیر زلنسکی به ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فرارو / منابع ترکیه‌ای امروز (سه‌شنبه) در گفت‌وگو با رویترز تأیید کردند که استیو ویتکاف فردا چهارشنبه برای شرکت در مذاکرات برنامه‌ریزی شده با ولودیمیر زلنسکی به ترکیه سفر خواهد کرد.
استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ایالات متحده، و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین برای رایزنی در خصوص تازه‌ترین تحولات مرتبط با جنگ اوکراین به ترکیه سفر می‌کنند و این بخشی از تلاش هماهنگ واشنگتن - کی‌یف برای احیای مذاکرات و ارائه ابتکارهای دیپلماتیک جدید است. 
به گزارش رویترز، این سفر پس از سفر زلنسکی به اسپانیا انجام می‌شود و با تلاش‌های اوکراین برای احیای مذاکرات و ارائه راه‌حل‌های جدید به شرکای بین‌المللی‌اش همسو است.
بازار
منابع ترکیه‌ای امروز (سه‌شنبه) تأیید کردند که استیو ویتکاف فردا چهارشنبه برای شرکت در مذاکرات برنامه‌ریزی شده با ولودیمیر زلنسکی به ترکیه سفر خواهد کرد. 
این گفت‌وگوهای دیپلماتیک پس از سفر زلنسکی به اسپانیا انجام می‌شود و استراتژی اوکراین برای احیای مذاکرات در جبهه بین‌المللی را برجسته می‌کند. 
زلنسکی پیشتر اظهار داشت که اوکراین در حال آماده‌سازی پیشنهادهای جدیدی برای ارائه به شرکای خود است که هدف آن تقویت روابط دیپلماتیک و یافتن راه‌حل‌هایی برای چالش‌های جاری است. 
در همین حال خبرگزاری فرانسه گزارش داد، ولودیمیر زلنسکی می‌گوید که به ترکیه سفر خواهد کرد تا مذاکرات صلح را «تجدید حیات» کرده و تبادل اسرای جنگی با روسیه را از سر بگیرد. 
زلنسکی امروز سه‌شنبه در شبکه‌های اجتماعی گفت: «ما در حال آماده‌سازی برای تجدید حیات مذاکرات هستیم و راه‌حل‌هایی را تدوین کرده‌ایم که به شرکای خود پیشنهاد خواهیم داد. ما همچنین در تلاش برای از سرگیری تبادل اسرای جنگی و بازگرداندن اسرای جنگی خود به خانه هستیم.»


نظرات شما