يکشنبه ۷ دي ۱۴۰۴
جهان ما

ارتش اسرائیل به سیم آخر زد؛ سربازگیری از خارجی‌ها

ارتش اسرائیل به سیم آخر زد؛ سربازگیری از خارجی‌ها
ایران پرسمان - فارس /ارتش اسرائیل در پی کمبود شدید نیرو، بررسی جذب فرزندان کارگران خارجی را آغاز کرد. کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، امروز (یکشنبه)، گزارش داد که ارتش این ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس /ارتش اسرائیل در پی کمبود شدید نیرو، بررسی جذب فرزندان کارگران خارجی را آغاز کرد.
کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، امروز (یکشنبه)، گزارش داد که ارتش این رژیم در حال بررسی طرحی برای جذب فرزندان کارگران خارجی مقیم فلسطین اشغالی است، به ویژه در شرایطی که اسرائیل با کمبود نیرو مواجه است.
مطابق این گزارش، در ماه‌های اولیه جنگ، مذاکرات پیشرفته‌ای برای اجرای یک پروژه آزمایشی با هدف جذب ۱۰۰ جوان خارجی با همکاری ارتش، سازمان جمعیت و مهاجرت و شهرداری تل‌آویو انجام گرفت. با این حال، پروژه پس از ترک مدیر کل سازمان مذکور متوقف شد.
بر اساس داده‌های سازمان جمعیت و مهاجرت، شمار فرزندان کارگران خارجی در سن خدمت نظامی (۱۵ تا ۲۵ سال) حدود ۳۷۵۲ نفر است که بیشتر آن‌ها در اراضی اشغالی فلسطین اقامت دارند و حدود ۳۲۰۰ نفر از آن‌ها دارای وضعیت مقیم موقت هستند.
قانون خدمت نظامی در فلسطین اشغالی، اصولا امکان جذب اتباع خارجی دارای اقامت دائم را فراهم می‌کند.
با این حال، ارتش رژیم صهیونیستی تاکنون از جذب این افراد به دلیل نگرانی از تداخل با صلاحیت‌ها و تأثیر احتمالی بر مسیر دریافت تابعیت خودداری کرده است.
با این حال، مکاتبات قانونی اخیر و نیاز فوری به افزایش نیروی انسانی، ارتش اسرائیل را وادار به بازنگری در این پرونده کرده است.
دفتر رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده که موضوع به «مرجع‌های تخصصی» ارجاع شده و بررسی آن ادامه دارد. وزیر جنگ این رژیم «اسرائیل کاتز» نیز تأکید کرده که موضوع هنوز به وی ارائه نشده است.
بازار


نظرات شما