جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵
جهان ما

کنگره از ترامپ بابت شرایط بحرانی در ناو لینکلن توضیح خواست

کنگره از ترامپ بابت شرایط بحرانی در ناو لینکلن توضیح خواست
ایران پرسمان - فارس/قانونگذاران در کنگره آمریکا از دولت این کشور بابت گزارش‌های منتشرشده در خصوص شرایط بحرانی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن توضیح خواستند. قانون‌گذاران حزب ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس /قانونگذاران در کنگره آمریکا از دولت این کشور بابت گزارش‌های منتشرشده در خصوص شرایط بحرانی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن توضیح خواستند.
قانون‌گذاران حزب دموکرات آمریکا از وزارت جنگ این کشور خواسته‌اند درباره شرایط داخل ناو هواپیمابر «یواس‌اس آبراام لینکلن» توضیح دهد.
این درخواست پس از انتشار گزارش‌های متعددی مطرح می‌شود که نشان می‌دهد فشار ناشی از ماموریتِ طولانی‌مدت، سلامت روانی حدود ۵,۰۰۰ ملوان و تفنگدار دریایی حاضر در این ناو را به شدت تحت تأثیر قرار داده و باعث اقدام به خودکشی بعضی از آنها شده است.
روز سه‌شنبه، روزنامه نیوی تایمز گزارش داد که حداقل جلوی دو ملوان برای جلوگیری از پرتاب کردن خود به داخل آب گرفته شده است.
همچنین اعضای خانواده برخی دیگر از نظامیان در گفتگو با این رسانه تأکید کرده‌اند که سربازان روی این ناو دچار افسردگی و روحیه بسیار شدیدی شده‌اند.
این ناو هواپیمابر که حدود ۵ هزار ملوان و تفنگدار دریایی پرسنل دارد، از ۲۱ نوامبر به منطقه اعزام شده اما اخیراً از عملیات‌های نظامی ایالات متحده در جنگ با ایران پشتیبانی کرده است.
خانواده‌ها به رسانه‌ها از جمله «میلیتاری تایمز» گفتند که انتظار می‌رفت این ماموریت در ماه مه به پایان برسد، اما بدون هیچ تاریخ مشخصی تمدید شده است.
علاوه بر این گزارش‌هایی از کمبود غذا و کیفیت پایین آن در ناو یواس‌اس آبرام لینکلن و شناور دیگری به نام «یواس‌اس تریپولی» منتشر شده است.
مایک لوین، عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا هفته گذشته در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت ناو لینکلن با مشکلاتی مانند «دوش‌های کپک‌زده، سرویس‌های بهداشتی خراب، قطع آب گرم برای هفته‌های متوالی، و کاهش وعده‌های غذایی به نصف لیوان برنج و دو نان تورتیلا» روبه‌رو است.
او همچنین افزود: «فروشگاه داخل ناو کاملاً خالی از صابون، مام ضدتعریق و خمیردندان شده و ملوانان آن‌قدر فرسوده شده‌اند که به گفته یکی از خانواده‌ها، پزشک خود ناو هشدار داده اگر کشتی هرچه زودتر در بندری پهلو نگیرد، افراد کم‌کم عقلشان را از دست خواهند داد.»
لوین روز چهارشنبه دوباره در ایکس تأکید کرد: «امروز بهترین فرصت برای ترامپ است تا پیت هگزث (وزیر جنگ) را برکنار و فردی کارآمد را جایگزین او کند. با این کار، امنیت تمامی مردم آمریکا و سربازان مستقر در خارج از کشور بیشتر تأمین خواهد شد.»
سناتور ریچارد بلومنتال نیز روز چهارشنبه در نامه‌ای به هگزث خاطرنشان کرد که ناو لینکلن «بیش از ۲۰۰ روز است که در هیچ بندری توقف نداشته و رکورد بیشترین روزهای متوالی حضور در دریا را شکسته است.»
بلومنتال که عضو کمیته نیروهای مسلح سنا است، افزود: «گزارش‌های متعددی از کمبود اقلام اولیه، آلودگی آب، مشکلات لوله‌کشی، تضعیف سلامت روانی، خطرات ایمنی روی عرشه و اختلال در سیستم پستی منتشر شده که باعث شده بسیاری از بسته‌های ارسالی برای نیروها ماه‌ها در مسیر مفقود شوند.»
او هشدار داد که نیروی دریایی «باید مطمئن شود که تصمیم‌گیری برای تمدید ماموریت ناوها، علاوه بر نیازهای عملیاتی فوری، پیامدهای انباشته‌شده آن بر ایمنی خدمه، آمادگی تجهیزات، جدول تعمیر و نگهداری و توانایی نیروها برای مواجهه با بحران‌های آینده را هم در نظر می‌گیرد.»
بلومنتال از نیروی دریایی آمریکا خواست گزارش‌های داخلی خود درباره وضعیت ناو، ارزیابی آمادگی جسمی و روانی نیروها و نیز ضروری بودن ادامه حضور ناو لینکلن برای دستیابی به اهداف نظامی آمریکا علیه ایران را ارائه دهد.


نظرات شما