شنبه ۱۴ شهريور ۱۴۰۵
اقتصاد روز

تقدیر از کارکنان دانشگاه آزاد کرج با همکاری بیمه دی/رونمایی از محصول جدید بیمه عمر

تقدیر از کارکنان دانشگاه آزاد کرج با همکاری بیمه دی/رونمایی از محصول جدید بیمه عمر
ایران پرسمان - به مناسبت هفته دولت، مراسم گرامیداشتی با مشارکت بیمه دی در دانشگاه آزاد اسلامی کرج برگزار شد و از محصول جدید عمر بهادار رونمایی شد. به گزارش روابط عمومی بیمه دی ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - به مناسبت هفته دولت، مراسم گرامیداشتی با مشارکت بیمه دی در دانشگاه آزاد اسلامی کرج برگزار شد و از محصول جدید عمر بهادار رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی بیمه دی از البرز؛ به مناسبت هفته دولت، مراسم گرامیداشتی با مشارکت بیمه دی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
کرمی مدیر بیمه دی استان البرز ، ضمن تبریک هفته دولت و همچنین ولادت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، از همکاری و اعتماد چند ساله دانشگاه آزاد به بیمه دی قدردانی کرد و گفت: همکاری با دانشگاه آزاد و دیگر دانشگاه‌های معتبر کشور، برای ما مایه افتخار است.
وی افزود: حساسیت خدمت به قشر دانشگاهی در بیمه دی به خوبی درک شده و این همکاری، نقش مؤثری در ارتقاء جایگاه بیمه دی در سطح کشور داشته است.
کرمی در ادامه با اشاره به محصول جدید بیمه دی با عنوان عمر بهادار، آن را پاسخی به نیاز روز و شرایط اقتصادی کنونی دانست و بر اهمیت این محصول در تأمین امنیت مالی خانواده‌ها تأکید کرد.
در ادامه این مراسم، یکی از کارشناسان بیمه دی، به معرفی و تشریح مزایای بیمه عمر بهادار برای حاضران پرداخت و به سوالات شرکت‌کنندگان در این زمینه پاسخ داد.
همچنین بیمه دی با برپایی یک میز خدمت در این مراسم، نسبت به ارائه بروشورهای تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی درباره محصولات و خدمات بیمه‌ای اقدام کرد و به سوالات مراجعان پاسخ داد.
در پایان این مراسم، حاضرین ضمن استقبال از محصولات جدید بیمه دی، بر تداوم همکاری با این مجموعه در زمینه‌های مختلف بیمه‌ای تأکید کردند.
#کانال اطلاع رسانی شرکت بیمه‌دی
@dayins24
#دریافت نظرات در خصوص این خبر
@prday24


نظرات شما