دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵
جهان ما

هشدار چند کشور آسیا و اقیانوسیه به اتباع خود در مورد سفر به عربستان

هشدار چند کشور آسیا و اقیانوسیه به اتباع خود در مورد سفر به عربستان
ایران پرسمان - ایرنا/ به دنبال افزایش تنش بین یمن و عربستان دستگاه‌های دیپلماسی کره‌جنوبی، استرالیا و نیوزلند در بیانیه‌ای خواستار خروج اتباع خود از عربستان سعودی شدند. به ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / به دنبال افزایش تنش بین یمن و عربستان دستگاه‌های دیپلماسی کره‌جنوبی، استرالیا و نیوزلند در بیانیه‌ای خواستار خروج اتباع خود از عربستان سعودی شدند.
به گزارش ایرنا از خبرگزاری یونهاپ، وزارت امور خارجه کره‌جنوبی امروز(دوشنبه) طی یک بیانیه‌ای، خواستار خروج فوری شهروندان این کشور آسیای شرقی از عربستان سعودی شد.
یک بیانیه افزود: پس از حمله به فرودگاه بین‌المللی «ملک خالد» ریاض و هشدار یمن به استفاده از مسافران و هواپیمای از فرودگاه‌ها و حریم هوایی عربستان سعودی، صادر شده است.
درهمین پیوند، وزارت امور خارجه کشورهای استرالیا، نیوزلند و ژاپن هم بیانیه‌ای هشدار سفر به عربستان سعودی صادر کردند.
به گزارش شبکه ای‌بی‌سی استرالیا، وزارت امور خارجه و تجارت این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد که اتباع استرالیا باید از رفت‌وآمد به فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض اجتناب کنند و در برنامه سفر خود به سایر فرودگاه‌های عربستان سعودی نیز «تجدید نظر» نمایند.
هم‌زمان، وزارت امور خارجه و تجارت نیوزیلند با اتخاذ موضعی سخت‌گیرانه‌تر، از اتباع خود خواست تحت هیچ شرایطی به فرودگاه اصلی پایتخت (ملک خالد) و استان‌های «نجران»، «جازان» و «عسیر» در جنوب این کشور، سفر نکنند
این نهاد خواستار سفر غیرضروری به کل کشور عربستان سعودی، شد.
وزارت امور خارجه ژاپن هم از اتباع خود خواست، با رصد دقیق هشدارهای مسافرتی و پیگیری وضعیت پروازها، اصول ایمنی از جمله فاصله گرفتن از تاسیسات نظامی و نفتی عربستان و عدم فیلم‌برداری از این مناطق را به شدت رعایت کنند.
این نهاد افزود: از شهروندان می خواهیم که به مناطق مرزی جنوبی عربستان با یمن سفر نکنند.
سازمان هواپیمایی کشوری عربستان اعلام کرد که به دنبال حمله جدید به فرودگاه بین‌المللی «ملک خالد» ریاض در روز یکشنبه، یک نفر کشته و ۱۱ تن دیگر زخمی شدند.
به گزارش ایرنا، در این حمله که بعد ازظهر یکشنبه انجام شد، یک تبعه پاکستانی ساکن عربستان کشته شد.
در حمله مرگبار دیگری به همین فرودگاه در تاریخ ۱۰ اکتبر (شنبه ۱۸ مهرماه) دست‌کم ۱۲ نفر کشته و ۳۰۰ تن دیگر زخمی شده بودند.
یک منبع در بخش کنترل ترافیک هوایی ریاض به خبرگزاری تاس گفت که قطب اصلی هوایی پایتخت عربستان، در راستای اقدامات احتیاطی، تقریباً تا پایان روز به روی پروازها بسته خواهد ماند.
ترکی المالکی، سخنگوی ائتلاف به رهبری عربستان، اعلام کرد که یک پرتابه ناشناس به ترمینال مسافربری فرودگاه بین‌المللی ریاض اصابت کرده و موجب آتش‌سوزی شده است.
یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که این نیروها فرودگاه‌های ریاض و دمام و همچنین تأسیسات شرکت نفتی بزرگ «آرامکو» را هدف قرار دادند.


نظرات شما