چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵
سیاست روز

اتمام حجت تهران با عاصم منیر؛ «مواد هسته‌ای غنی‌شده» از ایران خارج نخواهد شد

اتمام حجت تهران با عاصم منیر؛ «مواد هسته‌ای غنی‌شده» از ایران خارج نخواهد شد
ایران پرسمان - آخرین خبر/ عصر امروز ژنرال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان با مقامات ارشد ایران که شامل رئیس جمهور، رئیس مجلس و دبیر شورای عالی امنیت ملی بودند، دیدار کرد. در ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - آخرین خبر / عصر امروز ژنرال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان با مقامات ارشد ایران که شامل رئیس جمهور، رئیس مجلس و دبیر شورای عالی امنیت ملی بودند، دیدار کرد. در این دیدار مقامات ارشد ایران اعلام کردند آمریکا باید شروط هفتگانه ایران را بپذیرد و به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با عاصم منیر: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد

ایران پرسمان

نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان با تاکید بر اینکه همه مواد هسته‌ای غنی‌سازی شده در ایران باقی خواهد ماند، گفت: حتی ذره‌ای از مواد هسته ای غنی‌شده از ایران خارج نخواهد شد و این مواد سرمایه بزرگ و ثروت ملی ایرانیان برای استفاده در داخل کشور است.
سرلشکر محسن رضایی تصریح کرد: همه مردم و مسئولان ایران یکپارچه و یکصدا به این نتیجه رسیده‌اند که تا اعتمادسازی از سوی آمریکا صورت نگیرد مذاکره‌ای در کار نخواهد بود و شروع این اعتمادسازی، تحقق شروط ایران است.
وی همچنین بر برادری ملت‌های ایران و پاکستان تاکید کرد.
عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان با تاکید بر بازگشایی مرز بین ایران و پاکستان اظهار داشت: به صراحت اعلام می‌کنیم که مشکل مرزهای ایران و پاکستان برطرف شده و از امروز صبح مرز بازگشایی شده است.
قالیباف: ما حرف جدیدی نداریم و آمریکا جز با اجرای شروط هفتگانه، نمی‌تواند اعتماد ایران را کسب کند

ایران پرسمان

رئیس مجلس در دیدار فرمانده ارتش پاکستان گفت: من در آنجا به صراحت خطاب به معاون رئیس آمریکا گفتم که سابقه طولانی اقدامات منفی آمریکا بر علیه ایران پیش و پس از انقلاب اسلامی ما را در وضعیت اوج بی‌اعتمادی نسبت به آمریکا قرار داده است و اکنون هم با نقض تفاهم‎نامه اسلام‌آباد توسط دولت ترامپ، تهدیدهای مکرر وی بنای این بی‌اعتمادی بلندتر از قبل است.
ما حرف جدیدی نداریم و آمریکا جز با اجرای شروط هفتگانه ایران که در نیویورک ارائه شده نمی‌تواند اعتماد ایران را کسب کند.
تهدیدها و تحرکات نظامی نمی تواند تصمیمات راهبردی جمهوری اسلامی ایران را تحت تاثیر قرار دهد. این آمریکا بود که با محاسبات غلط و جنگ علیه ایران، وارد باتلاق شد و اکنون هم آن‌ها هستند که باید اقدامات لازم برای خروج را انجام دهند.
پزشکیان به عاصم منیر: آمریکایی‌ها برای هرگونه مذاکره ابتدا باید فشارها، تهدیدها و تحریم‌ها را بردارند

ایران پرسمان

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار فرمانده ارتش پاکستان تأکید کرد که تمام مشکلات منطقه از خوی جنگ طلبی آمریکا نشأت می‌گیرد و آنها باید پیش از هر گفتگویی تهدید و تحریم را بردارند.
به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور اسلامی ایران شامگاه سه‌شنبه ۲۸ مهرماه در دیدار با فیلد مارشال عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان از تلاش‌ها، پیگیری‌ها و دغدغه‌مندی‌های وی و دولت پاکستان برای کاهش تنش‌ها و حل‌وفصل مسائل از طریق راهکارهای دیپلماتیک قدردانی کرد.
رئیس جمهور ضمن قدردانی از تلاش‌های اسلام آباد برای کاهش تنش‌ها و حل و فصل مسائل از مسیر دیپلماتیک با مرور بدعهدی آمریکا در حمله به کشورمان در میانه مذاکرات تأکید کرد که تمام مشکلات منطقه از خوی جنگ طلبی آمریکا نشأت می‌گیرد و آنها باید پیش از هر گفتگویی تهدید و تحریم را بردارند.
رئیس‌جمهور در این دیدار با مرور سابقه بدعهدی و پیمان‌شکنی آمریکایی‌ها در حمله به کشورمان در میانه مذاکرات، به شهادت رساندن رهبری معظم انقلاب، دانشمندان و دانش‌آموزان بی‌گناه بدون هیچ دلیل قانونی، اظهار داشت: تمام مشکلات ایجادشده در منطقه، از تشدید تنش و درگیری تا اختلال در تنگه هرمز، همگی ناشی از خوی جنگ‌طلبی آمریکایی‌هاست. تمام ادعاهای آنان علیه کشور ما فاقد وجاهت است، چرا که ما حسن نیت خود را چه در خصوص مذاکرات و چه در خصوص بازرسی‌ها در پرونده هسته‌ای در چارچوب قوانین و مقررات بین‌المللی ثابت کرده بودیم.
پزشکیان با تأکید بر اینکه اول آمریکایی‌ها باید نشان دهند که تهدید و تحریم را برمی‌دارند تا شرایط برای گفتگو محقق شود، تصریح کرد: نمی‌شود روز به روز بر شدت تحریم‌ها و فشارها افزود و مسیرها و راه‌ها را به روی کشور ما بست، بعد ادعای گفتگو و مذاکره داشت. این چه نوع گفتگویی است؟
رئیس‌جمهور با بیان اینکه ما می‌دانیم که جنگ نه به نفع ما، نه به نفع منطقه و جهان و حتی نه به نفع آمریکا نیست، افزود: این آمریکایی‌ها هستند که باید پاسخ دهند اساساً به چه دلیل جنگ را آغاز کرده‌اند که اکنون هم خود و هم دنیا را درگیر مشکل و گرفتاری کرده‌اند؟
پزشکیان خاطرنشان کرد: ما آماده گفتگو بوده و هستیم، اما آمریکایی‌ها باید اول تهدیدها و تحریم‌ها را بردارند و بعد گفتگو کنیم، چرا که اگر آنها واقعاً به دنبال گفتگو و توافقند، این رفتارها کاملاً در تضاد ادعای آنهاست و منطقی نیست.
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه آنها تمام این اقدامات جنایتکارانه را در حالی با ادعای دروغ سلاح هسته‌ای به کشور ما و منطقه ما تحمیل کردند که رهبر ما را که بارها و بارها بر حرمت سلاح هسته‌ای تأکید کرده بود، به شهادت رساندند و منطقه را با بن بست مواجه کردند، اظهار داشت: قطعاً آنها با جنگ نخواهند توانست به اهداف خود برسند و تنها خرابی و خسارت، نه فقط برای ایران بلکه برای کل منطقه رقم خواهند زد؛ موضوعی که ما نمی‌خواهیم اتفاق بیفتد.
پزشکیان با تأکید بر اینکه باید آنها به ملت ما ثابت کنند این بار نمی‌خواهند به ما دروغ بگویند، گفت: ملت ما امروز به آمریکا اعتماد ندارد و معتقد است اگر مذاکره کنیم، دوباره به ما حمله خواهند کرد.
رئیس جمهور افزود: مدام در رسانه‌ها تبلیغ می‌کنند که می‌خواهند به کشور ما حمله کنند تا مردم ما را بترسانند، در حالی که ملت ما از شهادت هراسی ندارد. شما به عنوان برادران مسلمان ما باید به آنها بفهمانید که با مسلمانان این‌گونه برخورد نمی‌کنند. ما نمی‌خواهیم به کسی زور بگوییم، اما زیر بار زور نمی‌رویم.
تاکید عاصم منیر بر اهمیت حل‌وفصل مسائل از طریق راهکارهای دیپلماتیک
فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از ملاقات با دکتر پزشکیان، گزارشی از اقدامات و تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تنش‌ها ارائه کرد و ضمن ابراز نگرانی از بروز دوباره جنگ، بر اهمیت حل‌وفصل مسائل از طریق راهکارهای دیپلماتیک و آمادگی پاکستان برای کمک به حل‌وفصل مسائل در این زمینه تأکید کرد.
وی ضمن ابراز تأسف از انجام‌نشدن تفاهم‌نامه اسلام‌آباد اعلام کرد: مذاکره هرگز به معنای ضعف و پذیرش و تسلیم در برابر آمریکا نیست، چرا که ملت ایران بارها عزت، اقتدار و قدرت خود را به دنیا نشان داده‌اند؛ بلکه فرصتی برای حل مسائل از مسیری به جز جنگ، درگیری و ناامنی است.
وی همچنین ضمن توضیح در خصوص مشکلات پیش‌آمده در مسیرهای مواصلاتی، گزارشی از اقدامات امنیتی در آن منطقه ارائه کرد و اعلام نمود که موضوع بلافاصله با مسئولین وزارت امور خارجه مطرح شده و مشکلی که موقتی بود، از صبح امروز برطرف شده است.
ساعتی پیش رئیس جمهور در توییتی نوشت: خاک می‌خوریم اما خاک نمی‌دهیم

ایران پرسمان


نظرات شما