پنجشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۴
جهان ما

بلاروس: حمله آمریکا به ایران غیرقانونی بود

بلاروس: حمله آمریکا به ایران غیرقانونی بود
ایران پرسمان - ایسنا /رئیس جمهور بلاروس حمله وحشیانه آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران را کاملا غیرقانونی خواند و خاطرنشان کرد که آمریکا حق این کار را ندارد. «الکساندر لوکاشنکو» ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /رئیس جمهور بلاروس حمله وحشیانه آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران را کاملا غیرقانونی خواند و خاطرنشان کرد که آمریکا حق این کار را ندارد.
«الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس امروز (چهارشنبه) در اظهاراتی تاکید کرد که حمله ایالات متحده به تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقانونی بود.
لوکاشنکو در یک نشست تشریفاتی به مناسبت روز استقلال گفت: آنچه امروز در جهان اتفاق می‌افتد، این است که ترامپ [رئیس جمهور آمریکا] یک چیز می‌گوید و آنها در اروپا کار دیگری می‌کنند و این آشفتگی را به راه انداخته‌اند. سیاستمداران حتی وقت ندارند که آن را پیگیری کنند.
بازار
وی ادامه داد: به نظر من همه این‌ها یک سناریو است. بله، ترامپ از اروپا کینه دارد. او نتوانست با این کینه کنار بیاید، اگرچه هر سیاستمداری باید گذشته را خط می‌زد و شروع به ساختن حال می‌کرد. آنها با هم بودند و هنوز هم هستند، فقط در این اجرا نقش‌های متفاوتی ایفا می‌کنند.
رئیس جمهور بلاروس تصریح کرد: بنابراین، آرام نشوید و فکر نکنید که خیلی تغییر کرده است. ایران این را نشان داده است. از یک طرف، دونالد ترامپ این‌طور نشان می‌دهد که یک صلح طلب است. او می‌گوید که «مردم در حال مرگ هستند، من می‌خواهم جنگ در اوکراین را متوقف کنم» و غیره و غیره. اما سپس او یک حمله کاملاً غیرقانونی به ایران انجام می‌دهد.
لوکاشنکو خاطرنشان کرد که حملات اخیر به ایران یادآور چگونگی بهانه‌چینی واشنگتن برای حمله به عراق است. به گفته وی، آمریکایی‌ها سپس یک لوله آزمایش حاوی نمونه‌ای از یک ماده خطرناک را در سازمان ملل به نمایش گذاشتند و اکنون نیز ایران به ساخت یا تلاش برای ساخت سلاح‌های هسته‌ای متهم شده است.
او با اشاره به اینکه آمریکا به بهانه‌ای مشابه، یعنی وجود سلاح هسته‌ای، تاسیاست هسته‌ای ایران را هدف قرار داد، گفت: بیایید فکر کنیم چه کسی این حق را داده، چه کسی اجازه داده است؟ چرا کشوری که خود سلاح هسته‌ای دارد، باید کشوری را بمباران کند که حتی ممکن است برای محافظت از خود در تلاش برای انجام این کار باشد؟ چه حقی برای بمباران دارد؟
ایالات متحده هفته گذشته در همراهی با رژیم صهیونیستی در تجاوز وحشیانه آن به ایران، سه سایت هسته‌ای کشور را در نطنز، فردو و اصفهان هدف حمله قرار داد.


نظرات شما