سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
سیاست روز

ایران در نشست اضطراری ژنو: تجاوز اسرائیل به قطر تهدیدی برای صلح منطقه‌ای و جهانی است

ایران در نشست اضطراری ژنو: تجاوز اسرائیل به قطر تهدیدی برای صلح منطقه‌ای و جهانی است
ایران پرسمان - ایرنا / سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو با محکوم کردن تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه قطر هشدار داد که در صورت ادامه بی‌عملی ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو با محکوم کردن تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه قطر هشدار داد که در صورت ادامه بی‌عملی جامعه جهانی، تجاوز و توسعه‌طلبی این رژیم همچون «غده‌ای سرطانی» گسترش خواهد یافت و امنیت کل منطقه را تهدید می‌کند.
علی بحرینی طی سخنانی در نشست اضطراری شورای حقوق بشر سازمان ملل تصریح کرد: «این تجاوز پیامی روشن دارد؛ نه برای رژیمی که تاریخ آن مملو از نسل‌کشی نظام مند، تجاوزات پیاپی و غرور پوچ در ارتکاب این جنایات است، بلکه برای همه ما یک هشدار جدی است که بی عملی و شکست ما در حمایت از اصول قانونی و اخلاقی موجب شده که یک موجودیت شیطانی در حال نابودی نظم و امنیت جهانی باشد.»
وی افزود: «این رژیم آپارتاید نه به حقوق بین‌الملل پایبند است، نه زبان ملت‌های متمدن را می فهمد و نه به مذاکره، صلح و ثبات باور دارد. توقف دو هفته‌ای جنایات و عملیات نسل‌کشی رژیم اسرائیل تنها زمانی رخ داد که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران وارد عمل شد. اگر جامعه جهانی واکنشی جدی نشان ندهد، تجاوز و توسعه‌طلبی اسرائیل بدون مانع ادامه یافته، همچون غده‌ای سرطانی گسترش پیدا کرده و تهدیدی برای همه کشورهای منطقه خواهد بود. ما موظفیم از مردم خود و بشریت با هر ابزاری که لازم باشد دفاع کنیم.»
سفیر ایران تاکید کرد: «ما مجددا به همبستگی همه جانبه مان با مردم و دولت قطر تاکید و از همه طرح ها و ایده ها برای پاسخگو نمودن اسرائیل حمایت می کنیم.»
نشست اضطراری شورای حقوق بشر سازمان ملل با عنوان «بررسی تجاوز نظامی رژیم اسرائیل علیه دولت قطر» امروز سه‌شنبه (25 شهریور 1404) در مقر سازمان ملل در ژنو برگزار شد. این نشست بنا به درخواست گروه کشورهای اسلامی و دولت قطر و در واکنش به حمله 18 شهریور رژیم صهیونیستی به خاک قطر تشکیل شد.
در آغاز جلسه، مریم بنت علی بن ناصر آل‌مسند وزیر مشاور در امور همکاری‌های بین‌المللی قطر با تشریح ابعاد حمله اخیر، این اقدام را نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی کشورش دانست و آن را تهدیدی جدی علیه صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی عنوان کرد.
بازار
گروه کشورهای اسلامی در بیانیه‌ای مشترک، تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر را محکوم و آن را نقض منشور ملل متحد، حقوق بین‌الملل و حمله‌ای مستقیم به روند میانجی‌گری قطر در بحران انسانی فلسطین خواندند. این کشورها هشدار دادند که اقدام تحریک‌آمیز اسرائیل خطر تشدید تنش‌های منطقه‌ای را به همراه دارد و جامعه جهانی باید این رژیم را به توقف حملات و پاسخگویی وادار کند. کشورهای اروپایی، آفریقایی و آمریکای لاتین نیز این حملات را غیرقانونی و غیرقابل قبول توصیف کردند.


نظرات شما