چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴
جهان ما

البرغوثی: دخالت خارجی در اداره غزه را بر نمی‌تابیم

البرغوثی: دخالت خارجی در اداره غزه را بر نمی‌تابیم
ایران پرسمان - ایسنا / دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین گفت اداره نوار غزه باید در دست مردم فلسطین باشد و هیچ دخالت خارجی در این زمینه پذیرفتنی نیست. «مصطفی البرغوثی»، دبیرکل ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین گفت اداره نوار غزه باید در دست مردم فلسطین باشد و هیچ دخالت خارجی در این زمینه پذیرفتنی نیست.
«مصطفی البرغوثی»، دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین تصریح کرد اداره نوار غزه باید در دست مردم فلسطین باشد و هیچ گونه دخالت خارجی در این باره قابل قبول نیست.
وی که با شبکه الاقصی گفت‌وگو می‌کرد، افزود: در غزه، شخصیت‌های ملی مستقل و غیرحزبی توانا وجود دارند که قادر به اداره این منطقه در تمامی زمینه‌ها هستند.
البرغوثی همچنین اظهار داشت که تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست محمود عباس به توافق پکن مبنی بر تشکیل دولت وفاق ملی در کرانه باختری و غزه پایبند نبوده است.
دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین بیان کرد تمام مذاکرات سیاسی باید در راستای منافع مردم فلسطین در غزه باشد، مردمی که در برابر تجاوزات مقاومت کرده و با پایداری خود پروژه کوچ اجباری را ناکام گذاشتند.
بازار
وی در خصوص اجساد اسرای اسرائیلی که در غزه کشته شده‌اند، گفت که در توافق زمان مشخصی برای بازگرداندن این اجساد تعیین نشده است.
البرغوثی تاخیر در تحویل اجساد را ناشی از مشکلات لجستیکی و کمبود تجهیزات سنگین دانست که اسرائیل از ورود آن‌ها به نوار غزه ممانعت می‌کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اشغال 16 درصد از مساحت کرانه باختری توسط اسرائیل در دو سال گذشته و ایجاد 22 شهرک جدید استعماری، اظهار داشت که اسرائیل همچنین ده‌ها کانون استعماری را قانونی کرده است.
البرغوثی با بیان اینکه اسمتریچ، وزیر دارایی اسرائیل مسئول پرونده کرانه باختری در کابینه نتانیاهو است، افزود او در دو سال گذشته تسهیل‌کننده کشته شدن 35 فلسطینی به دست شهرک‌نشینان و شهادت بیش از هزار فلسطینی به ضرب گلوله سربازان اشغالگر بوده است.


نظرات شما