دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴
جهان ما

ترامپ: روسیه با طرح آمریکا درباره اوکراین موافق است

ترامپ: روسیه با طرح آمریکا درباره اوکراین موافق است
ایران پرسمان - مهر /رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد روسیه با نسخه اصلاح‌شده طرح واشنگتن برای حل‌وفصل سیاسی بحران اوکراین موافق است. به گزارش تاس، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مهر /رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد روسیه با نسخه اصلاح‌شده طرح واشنگتن برای حل‌وفصل سیاسی بحران اوکراین موافق است.
به گزارش تاس، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در گفت‌وگو با خبرنگاران در مرکز جان اف. کندی اظهار داشت: در خصوص روسیه، فکر می‌کنم آن‌ها با طرح پیشنهادی برای حل مساله اوکراین، مشکلی ندارند.
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که واشنگتن در ماه نوامبر، طرحی 28 بندی برای پایان دادن به درگیری‌ها در اوکراین ارائه کرده بود؛ طرحی که با نارضایتی کی‌یف و برخی شرکای اروپایی روبه‌رو شد و آنها خواستار بازنگری گسترده در مفاد آن شدند. در 23 نوامبر، هیأت‌های آمریکا و اوکراین مذاکراتی در ژنو با محوریت اصلاح این طرح برگزار کردند.
ترامپ بعدها اعلام کرد که نسخه اولیه طرح صلح تغییر کرده و دیدگاه‌های مسکو و کی‌یف تا حد زیادی در آن لحاظ شده است. به گفته وی، تعداد بندهای طرح نیز از 28 به 22 کاهش یافته و تنها چند موضوع اختلافی باقی مانده است.
بازار
این تحول یک هفته پس از دیدار «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه با «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا و «جرد کوشنر» داماد و مشاور سیاسی ترامپ در کرملین رخ داد. این گفت‌وگو که حدود پنج ساعت طول کشید، بر چهار سند مرتبط با طرح صلح آمریکا متمرکز بود.
«یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهور روسیه، فضای مذاکرات را «سازنده و مفید» توصیف کرد و گفت دو طرف درباره جزئیات پیشنهادهای واشنگتن برای حل‌وفصل بحران اوکراین بحث کرده‌اند.


نظرات شما