شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴
جهان ما

سران آلمان، انگلیس و فرانسه درباره چالش‌های پیش روی اروپا گفت‌وگو کردند

سران آلمان، انگلیس و فرانسه درباره چالش‌های پیش روی اروپا گفت‌وگو کردند
ایران پرسمان - ایرنا / کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس، فریدریش مرتس صدراعظم آلمان و امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه دیدار و درباره چالش‌های پیش روی اروپا گفت‌وگو کردند. دفتر ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس، فریدریش مرتس صدراعظم آلمان و امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه دیدار و درباره چالش‌های پیش روی اروپا گفت‌وگو کردند.
 دفتر نخست وزیری انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این ملاقات جمعه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ انجام شد و «آنها با بررسی چالش‌های پیش روی اروپا بر تعهد خود برای ادامه همکاری با سایر به منظور تقویت توان دفاعی و امنیت جمعی تاکید کردند.»
این بیانیه افزود: آنها توافق کردند که اروپا ضمن حفاظت از قدرت پایدار مشارکت یوروآتلانتیک، باید سهم بیشترین در این باره بر عهده بگیرد.
بازار
استارمر، مرتس و مکرون «بر حمایت پایدار از اوکراین خصوصا در مقابل حملات وحشتناک اخیر روسیه و تضمین صلح پایدار و عادلانه تاکید کردند.»
استارمر گفت: ما باید از قابلیت‌های دفاعی گسترده خود برای تقویت امنیت مشترک‌مان بهره ببریم.
از سوی دیگر، مکرون در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: اکنون زمان یک اروپای قوی است. اروپا باید یاد بگیرد که یک قدرت ژئوپولیتیک شود.
مکرون خاطرنشان کرد: ما باید ساختار امنیتی اروپا را دوباره سازماندهی کنیم زیرا ساختار امنیتی قبلی در دوره جنگ سرد طراحی شده بود و دیگر (با شرایط امروز) سازگار نیست.
صدراعظم آلمان نیز جمعه در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت که کشورش در راستای تقویت نیروهای مسلح، سرویس‌های اطلاعاتی را نیز تقویت خواهد کرد تا در مقابل تهدیدهای روسیه تاب‌آوری خود را افزایش دهد.
مرتس همچنین با بیان اینکه نظم پیشین جهانی دیگر وجود ندارد، اعلام کرد که برلین به دنبال ایجاد قوی‌ترین ارتش در قاره اروپاست.


نظرات شما