دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴
اقتصاد روز

تهدید سناتور آمریکایی علیه چین، هند و برزیل برای همکاری با روسیه

تهدید سناتور آمریکایی علیه چین، هند و برزیل برای همکاری با روسیه
ایران پرسمان - تسنیم /سناتور "لیندسی گراهام" با هشدار در این باره که کشورهایی که با روسیه همکاری می‌کنند باید بین مسکو و واشنگتن یکی را انتخاب کنند، گفت: «چین، هند، برزیل: اگر ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تسنیم /سناتور "لیندسی گراهام" با هشدار در این باره که کشورهایی که با روسیه همکاری می‌کنند باید بین مسکو و واشنگتن یکی را انتخاب کنند، گفت: «چین، هند، برزیل: اگر به کمک خود ادامه دهند، متضرر خواهند شد و باید آماده رنج بسیاری شوند.»
به گزارش خبرگزاری «نووستی»، سناتور آمریکایی "لیندسی گراهام" شب گذشته، یکشنبه، در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی "سی‌بی‌اس نیوز" تهدید کرد که اگر کشورهای چین، هند و برزیل «کمک خود» به روسیه را متوقف نکنند، باید منتظر رنج زیادی باشند.
این سناتور با تأکید بر اینکه این کشورها باید بین همکاری با مسکو و دسترسی به اقتصاد آمریکا یکی را انتخاب کنند، گفت: «چین، هند، برزیل؛ اگر به کمک ادامه دهید، آماده رنج زیادی خواهید بود.» 
او همچنین مدعی شد که به زودی «نقطه عطفی» در روند درگیری نظامی در اوکراین رخ خواهد داد که این وضعیت با ارسال مورد انتظار سلاح‌های جدید غربی مرتبط خواهد بود.
علاوه بر این، سناتور گراهام تاکید کرد که ممکن است به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اختیارات جدیدی در خصوص اعمال تحریم‌ها و عوارض گمرکی که قبلاً در دسترس نبودند، اعطا شود. گراهام اقدامات احتمالی را «پتکی که ترامپ در دست خواهد داشت» توصیف کرد.
امکان اقدامات قاطعی از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا درباره دارایی‌های روسیه
 لیندسی گراهام در بخشی از مصاحبه خود با سی‌بی‌اس نیوز همچنین اعلام کرد که اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، پیشنهاد استفاده از «اقدامات رادیکال‌تری» نسبت به اتحادیه اروپا در رابطه با دارایی‌های مسدود شده روسیه را مطرح کرده است. این سناتور گفت: «من نمی‌خواهم از قبل چیزی را اعلام کنم، ولی میتوانم بگویم که منتظر اخبار جدیدی در رابطه با دارایی‌های مسدود شده روسیه باشید.»
به گفته وی، کشورهای اروپایی در نظر دارند که خود را به انتقال تنها سود این وجوه به اوکراین محدود کنند، ولی وزیر خزانه‌داری آمریکا موضع سختگیرانه‌تری را اتخاذ کرده و «بر اقدامات رادیکال‌تر اصرار دارد.»
بازار
ترامپ چند روز قبل وعده داد که قصد دارد روز دوشنبه، 14 جولای، بیانیه مهمی در خصوص روسیه صادر کند. وی همچنین تأکید کرد که شخصاً تصمیم نهایی در مورد محدودیت‌های جدید علیه روسیه را اتخاذ خواهد کرد. از قبل مشخص شده بود که کنگره آمریکا قصد دارد لایحه تحریم‌های سختگیرانه‌ای را تصویب کند که محدودیت‌های ثانویه و عوارض 500 درصدی را بر کالاهای وارداتی از شرکای تجاری مسکو اعمال خواهد کرد.


نظرات شما