ایران پرسمان - فارس / در دومین جلسه دادگاه منافقین که اخیرا برگزار شد، روایتی از ماجرای بازجویی موساد از مقامات این گروهک تروریستی در منچستر انگلیس ارائه شد.
مرتضی سیمیاری کارشناس مسائل امنیتی در دومین جلسه دادگاه منافقین، گفت: ارتباط دوم میان گروهک تروریستی منافقین و سرویس جاسوسی موساد در سال 1996 میلادی در شهر منچستر انگلستان شکل گرفت. این جلسه در یک ساختمان امن متعلق به رژیم صهیونیستی برگزار شد. هدف از این دیدار، بررسی ابعاد همکاری احتمالی میان این گروهک و موساد بود.
وی افزود: در این نشست، نمایندگان موساد بهصراحت اعلام کردند که در قبال خدماتی که قرار است از سوی اعضای گروهک انجام شود، مبلغی به آنان پرداخت خواهد شد. با این حال، آنها تأکید کردند که هیچگونه اعتمادی به این گروه ندارند. نمایندگان موساد دلیل این بیاعتمادی را روابط پیشین منافقین با دستگاه اطلاعاتی عراق عنوان کردند و خواستار ارائه نشانهای از «حسن نیت» آنان شدند.
سیمیاری در ادامه تاکید کرد: در ادامه جلسه، مسئول شاباک (سرویس ضدجاسوسی رژیم صهیونیستی) یکییکی اعضای حاضر در نشست را به اتاقی جداگانه برد. برخورد او با اعضای گروهک با لحن توهینآمیز و تحقیرکنندهای صورت گرفت که حتی روایت آن در شأن محاکم رسمی نیز نیست. با این حال، مستندات این جلسه و نحوه برخورد موجود است.
کارشناس مسائل امنیتی گفت: پس از بازجوییهای فردی، مأمور شاباک از تمام افراد حاضر «تکنویسی»هایی دریافت کرد؛ اطلاعاتی شامل شرح وضعیت کلی سازمان، ارتباطات گذشته با مسئولین عراقی، ساختار تشکیلاتی و موقعیتهای کلیدی اعضا. پس از تکمیل این روند، طرف صهیونیستی اعلام کرد که ارتباط میان دو طرف برقرار شده است و در پایان نیز پول وعدهدادهشده را به آنان پرداخت کرد. نکته جالب توجه این بود که در پایان جلسه، نماینده موساد با صراحت اعلام کرد: «دیگر نیازی نیست کاری برای ما انجام دهید.»