ایران پرسمان - آخرین خبر / یخچالهای طبیعی یکی از روشهای قدیمی و سالم برای نگهداری مواد غذایی است که بدون استفاده از برق و فناوری های مدرن، محیطی خنک و پایدار فراهم میکند.
این نوع یخچال معمولاً در دل زمین کوه ساخته میشود. به دلیل دمای پایین و رطوبت متعادل درون آن، میتوان میوه ها سبزیجات و غذاهای پخته را تا حدود ده روز تازه نگه داشت بدون اینکه خراب یا فاسد شوند.
در گذشته مردم برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی در تابستان، مواد خوراکی خود مانند لبنیات، نان، گوشت یا میوه ها را در چنین یخچالهایی قرار میدادند. این محیط سرد باعث میشد روند فساد و رشد میکروبها بسیار کند شود و مواد خوراکی مدت طولانی تری سالم بمانند.