دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵
اقتصاد روز

آغاز تظاهرات مردم نجف و کربلا در مخالفت با محاصره هوایی ایران

آغاز تظاهرات مردم نجف و کربلا در مخالفت با محاصره هوایی ایران
ایران پرسمان - ایرنا/ تظاهرات گسترده‌ای در میدان «ثوره العشرین» نجف اشرف در اعتراض به تن دادن دولت عراق به دستورات آمریکا برای اعمال محاصره هوایی علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / تظاهرات گسترده‌ای در میدان «ثوره العشرین» نجف اشرف در اعتراض به تن دادن دولت عراق به دستورات آمریکا برای اعمال محاصره هوایی علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز شده است. همزمان، فعالان سیاسی و اجتماعی کربلای معلی نیز تظاهرات خود را در محکومیت این اقدام آمریکا آغاز کرده‌اند.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از رسانه‌های عراق، این تظاهرات پس از آن آغاز شد که روز گذشته نیز شهر نجف اشرف، شاهد برگزاری تجمع و اعتراضات مردمی علیه اجرای محاصره هوایی مورد نظر آمریکا توسط دولت عراق بود.
در پی تصمیم اخیر دولت عراق برای تعلیق پروازهای مستقیم به مقصد ایران، شهر نجف شاهد تجمعات اعتراضی گسترده از سوی علما و طلاب حوزه‌های علمیه بود.
هم‌زمان، نمایندگان پارلمان عراق ضمن مخالفت با این اقدام که تحت تأثیر فشارهای آمریکا صورت گرفته، نسبت به خسارات سنگین اقتصادی و اجتماعی این موضوع هشدار دادند.
در این استا علما، اساتید و طلاب حوزه‌های علمیه نجف اشرف با برگزاری یک تجمع اعتراضی، تصمیم اخیر برای تعلیق پروازها و بستن حریم هوایی به روی پروازهای ایرانی را محکوم کردند.
معترضان تأکید کردند که این اقدام مغایر با اصل استقلال در تصمیم‌گیری‌های سیاسی عراق است و حمایت از ایران در شرایط دشوار کنونی که ناشی از محدودیت‌های آمریکا علیه صنعت هوایی ایران است، یک وظیفه اخلاقی و سیاسی محسوب می‌شود.
این در حالی است که «یاسر الحجاج» سفیر عراق در تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری رسمی کشورش (واع) اعلام کرد: دولت عراق به ریاست نخست‌وزیر تلاش‌های مستمری را برای ازسرگیری کامل پروازهای هوایی میان دو کشور همسایه انجام می‌دهد.


نظرات شما