يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴
اقتصاد روز

ژنرال انگلیسی: ۵ سال وقت داریم تا برای حمله روسیه آماده شویم

ژنرال انگلیسی: ۵ سال وقت داریم تا برای حمله روسیه آماده شویم
ایران پرسمان - ایسنا / رئیس سابق ستاد کل ارتش بریتانیا هشدار داد که این کشور باید طی پنج سال آینده با ساخت پناهگاه‌های زیرزمینی و سرمایه‌گذاری در سامانه‌های پدافند هوایی، خود ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / رئیس سابق ستاد کل ارتش بریتانیا هشدار داد که این کشور باید طی پنج سال آینده با ساخت پناهگاه‌های زیرزمینی و سرمایه‌گذاری در سامانه‌های پدافند هوایی، خود را برای جنگ با روسیه آماده کند.
ژنرال «پاتریک سندرز» که تابستان گذشته از سمت ریاست ستاد کل ارتش بریتانیا کناره‌گیری کرد، گفت لندن باید بپذیرد که وقوع جنگ با ولادیمیر پوتین تا سال 2030 یک احتمال واقع‌بینانه است و افزود همه نشانه‌ها حاکی از آن است که دولت بریتانیا باید برای افزایش تاب‌آوری ملی اقدام کند.
او در مصاحبه‌ای با روزنامه تلگراف گفت: «اگر روسیه به جنگ در اوکراین پایان دهد، ظرف چند ماه به نقطه‌ای می‌رسد که توان انجام حمله‌ای محدود به یکی از اعضای ناتو را خواهد داشت ــ حمله‌ای که ما مسئول دفاع از آن عضو خواهیم بود، و این اتفاق تا سال 2030 رخ می‌دهد.»
سندرز درباره گفتگوهایی که در زمینه ساخت پناهگاه‌های بمباران برای غیرنظامیان و مراکز فرماندهی زیرزمینی با دولت داشته، گفت: «در نهایت این بحث‌ها به اینجا ختم می‌شد که این کار خیلی پرهزینه است، در اولویت نیست و تهدید هم به اندازه کافی قریب‌الوقوع یا جدی به نظر نمی‌رسد که ارزشش را داشته باشد.»
او با بیان اینکه بریتانیا توان بقا در برابر حملات مستقیم روسیه را ندارد، گفت: «فنلاند برای 4.5 میلیون نفر پناهگاه بمباران دارد. آن‌ها می‌توانند به‌عنوان یک حکومت و جامعه، در برابر حملات مستقیم موشکی و هوایی روسیه دوام بیاورند. ما چنین امکانی نداریم.»
بازار



پاتریک سندرز
این مقام دفاعی بازنشسته بریتانیا کشورهایی مانند استونی، لهستان و کشورهای شمال اروپا را مورد تمجید قرار داد و گفت: «دولت‌های این کشورها رویکردی بسیار جدی و فعال در پیش گرفته‌اند تا مردمشان بدانند هر لحظه ممکن است مورد حمله قرار بگیرند.»
سندرز با اشاره به نوعی «بی‌اعتمادی و خصومت» دیرینه میان لندن و مسکو، بودجه اختصاص‌یافته به سامانه‌های پدافند هوایی بریتانیا را «خیلی کمتر از میزان مطلوب» دانست و از دولت خواست که سرمایه‌گذاری بیشتری در این زمینه انجام دهد. او افزود که افزایش بودجه باید شامل تأمین سامانه‌های پشتیبان هم باشد تا در صورت حمله و تخریب زیرساخت‌های حیاتی ملی ــ مانند انبارهای گاز، تأسیسات تولید برق و مراکز داده ــ کشور همچنان بتواند به فعالیت ادامه دهد.
او در ادامه بار دیگر بر مخالفت خود با طرح کوچک‌سازی ارتش بریتانیا تاکید کرد و گفت: «در حال حاضر ارتش بریتانیا آن‌قدر کوچک است که تنها چند ماه یک درگیری شدید را تاب می‌آورد. ما به نیروهای بیشتری نیاز داریم.»


نظرات شما